H μεγάλη των αμυντικών... σχολή!

H μεγάλη των αμυντικών... σχολή!

Δημήτρης Τομαράς
H μεγάλη των αμυντικών... σχολή!

bet365

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει σημαντική επιθετική δύναμη από τους αμυντικούς του με αρκετά γκολ στο πρωτάθλημα της Super League. Διαβάστε το θέμα στο Gazzetta.gr.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Όταν μία ομάδα παίρνει αρκετά και σημαντικά γκολ από τους αμυντικούς της προφανώς και αυτό από μόνο του είναι ένα σημείο αναφοράς. Με αυτά και με αυτά ο Ολυμπιακός έχει πάρει γκολ στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτής από 4 αμυντικούς του! Από τα 19 που έχει βάλει στο σύνολο τα 6 είναι από την άμυνά του! Και έχει πάρει και γκολ σημαντικά όπως του Ένγκελς με ΠΑΟΚ και με Ξάνθη ή του Παπέ Αμπού Σισέ με Πανιώνιο. Από τα υπόλοιπα από 4 έχουν οι Φορτούνης και Ανσαριφάρντ (σ.σ. 14 μαζί με των αμυντικών δηλαδή), 2 ο Πάρντο και από 1 οι Οτζίτζα Οφόε, Τζούρτζεβιτς και Μάριν. Από τους επιθετικούς ο Εμενίκε δεν έχει σκοράρει καν ενώ συνολικά το μεγαλύτερο ποσοστό των τερμάτων δεν είναι από τους επιθετικούς καθώς ο Ιρανός με τον Σέρβο έχουν 5 τέρματα από τα 19 του συνόλου στην κατηγορία.

Ας δούμε τα τέρματα από την άμυνα φέτος στο πρωτάθλημα:
1η αγωνιστική: Με ΑΕΛ εντός - γκολ ο Φιγκέιρας
3η αγωνιστική: Με Ξάνθη εκτός - γκολ ο Ένγκελς
7η αγωνιστική: Με Πανιώνιο εκτός - γκολ ο Παπέ Σισέ
8η αγωνιστική: Με ΠΑΟΚ εντός - γκολ ο Ένγκελς
10η αγωνιστική: Με Πλατανιά εντός - γκολ οι Μποτία και Παπέ Σισέ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα