Σερβικά σενάρια για Μιλόγεβιτς στον ΠΑΟΚ!

Σερβικά σενάρια για Μιλόγεβιτς στον ΠΑΟΚ!

Σερβικά σενάρια για Μιλόγεβιτς στον ΠΑΟΚ!

bet365

Για τον τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να διαψεύδουν κατηγορηματικά τα σενάρια που θέλουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αμφισβητείται, με τον Γιώργο Σαββίδη μάλιστα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού να στηρίζει τον Ρουμάνο τεχνικό, ωστόσο στη Σερβία υποστηρίζουν πως το καλοκαίρι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα στραφεί στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ερυθρό Αστέρα πραγματοποιώντας μέχρι στιγμής εξαιρετική πορεία.

Η ομάδα του Βελιγραδίου είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα Σερβίας διαθέτοντας μια από τις κορυφαίες άμυνες της Ευρώπης με παθητικό μόλις τρία γκολ, ενώ διεκδικεί και την πρόκριση της στους «32» του Europa League έχοντας κρατήσει το μηδέν στα εκτός έδρας ματς με Κολωνία και Άρσεναλ!

Η ιστοσελίδα Mozzartsport αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να δελεάσει τον Μιλόγεβιτς, μολονότι ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς έχει δηλώσει πως η ανανέωση του συμβολαίου εναπόκειται αποκλειστικά στον 47χρονο τεχνικό που καλείται να βάλει απλά την υπογραφή του συμπληρώνοντας το ποσό.

Παράλληλα επισημαίνεται στο δημοσίευμα πως ο Μιλόγεβιτς είχε πρόταση το περασμένο καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ, αλλά προτίμησε να υπογράψει στην ομάδα όπου πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Τέλος γίνεται αναφορά στην πρόθεση του ΠΑΟΚ να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για έναν προπονητή που μπορεί να εγγυηθεί θετικά αποτελέσματα, όσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα