Χιμένεθ: «Νικήσαμε με την καρδιά»!

Χιμένεθ: «Νικήσαμε με την καρδιά»!

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κάθε λόγο να είναι υπερήφανος για την ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Για το αν είναι μια βραδιά για την οποία μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για την ομάδα, μετά και το 0-0 με την Μίλαν: «Είμαι πολύ υπερήφανος γιατί όλα ήταν εναντίον μας για να παίξουμε αυτό το ματς. Η μεγάλη προσπάθεια που κάναμε την Πέμπτη, η ενόχληση στον Τσόσιτς στην προθέρμανση, ξεκούραστος ο αντίπαλος, κουρασμένοι εμείς, αποβολή στο 7'... Ημασταν ικανοί να προηγηθούμε και να κρατήσουμε το σκορ, αν και το γήπεδο γίνεται τεράστιο όταν παίζεις με 10 και είσαι και κουρασμένος. Σήμερα νικήσαμε με την καρδιά και όχι παίζοντας ποδόσφαιρο».

Για το πόσες μέρες άδεια θα δώσει στους παίκτες του: «Με κορόιδεψαν, ήταν να τους δώσω δύο, σήμερα κέρδισαν ακόμη μία, θα πάρουν τρεις. Για να μπορέσουν να έχουν αυτές τις μέρες ξεκούρασης, όμως, θα τρέξουν αρκετά».

Για το αν τον αδικούν ως προσωπικότητα συμπεριφορές όπως αυτή στα τελευταία λεπτά: «Δεν μπορώ να είμαι υπερήφανος όταν με βγάζουν από τον πάγκο. Εχετε βρεθεί ποτέ στη δουλειά με 250 σφυγμούς; Δεν είναι δικαιολογία πάντως, φυσικά δεν είμαι υπερήφανος για αυτό».

Για το αν θα παίξουν ρόλο για τη συνέχεια τα αποτελέσματα με Μίλαν και ΠΑΟΚ: «Από την αρχή ακούω ότι πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε από την πίεση, πρέπει να συνεχίσουμε παιχνίδι-παιχνίδι. Δεν είμαστε φαινόμενα σήμερα που νικήσαμε, δεν είμαστε πολύ κακοί όταν χάνουμε. Είμαστε ένα σύνολο ανθρώπων που θέλουμε να νικάμε πάντα αλλά ξέρουμε ότι δεν μπορείς να νικάς πάντα».

Για την αποβολή του Αραούχο και αν υπήρχε χτύπημα και του Σαμπράνο: «Και ακόμη ένα χτύπημα από άλλον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πάντα τελειώνει τα ματς. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, ο διαιτητής μπορεί να το δει ή όχι. Εκανα τις διαμαρτυρίες μου, τέλος. Ηξερα ακριβώς τις δυνάμεις που είχε η ομάδα του και ήταν σχεδόν αυτοκτονία το να μείνουμε με 10 παίκτες στο 7'. Αυτό που συνέβη, αν και δεν θέλω να πω δικαιολογίες, είναι ότι προσπάθησα να πω στον διαιτητή ότι δεν είδε την φάση και για αυτό αποβλήθηκα. Ποτέ δεν έχω βρίσει διαιτητή στη ζωή μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα