Κ17: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-0

Νίκος Μαρούδας
Κ17: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-0

bet365

Μετά το ντέρμπι των μεγάλων, των Κ20 και των Κ15 ο Παναθηναϊκός πήρε κι αυτό των Κ17, επικρατώντας στο Κορωπί του Ολυμπιακού με 2-0.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λας Πάλμας με επιστροφή στοιχήματος*, αν σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι «αιωνίων» και για το πρωτάθλημα Κ17. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 του Ολυμπιακού και τον προσπέρασαν στην βαθμολογία.

Το «τριφύλλι», μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και μόλις στο 6' προηγήθηκε 1-0 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ηλιάδη, μιας και η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Καραργύρη. Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έφτασε και κοντά στο 2-0, όταν στο 34' ο Σερμπέζης βρήκε τον Σαμαρά, αλλά ο Καραργύρης έσωσε το πλασέ του.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ισορροπήσει, χωρίς να τα καταφέρει. Οι γηπεδούχοι αρχικά είχαν δοκάρι και στο 77' έκαναν το 2-0 με ένα ένα καταπληκτικό τέρμα του Αθανασακόπουλου από τα 45 μέτρα. Κάπου εκεί το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε με τους «πράσινους» να κρατούν αυτό το 2-0 μέχρι το τέλος και να πατούν κορυφή.

Αυτή ήταν η τέταρτη φετινή νίκη του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό. Είχαν προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα το ντέρμπι των μεγάλων, αυτό των Κ20 και αυτό των Κ15. Όλα για τα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπότσαρης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Σαντικάι, Μαυρουδής (87' Καλαμπόκας), Ηλιάδης (63' Σπίνος), Τζαβίδας (82' Τσιμποκας), Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Αθανασακόπουλος (90' Κώστας), Σαμαράς (65' Ζαγαρίτης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης (74' Γεωργαντής), Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Γλυνός, Τσακίρης (82' Μούγιος), Ράμα (54' Ζαχαράκης), Μπουλλάρι, Φέκκας, Κοτσιανούλης (54' Νικολής).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα