Σιμόες: «Mόνο νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Σιμόες: «Mόνο νίκη με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αντρές Σιμόες στέλνει σύνθημα νίκης για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, με τον Αντρές Σιμόες να στέλνει σύνθημα νίκης.

Συγκεκριμένα είπε ο Πορτογάλος στην «Real News»:

«Μπροστά μας έχουμε έναν ακόμη μεγάλο αγώνα και σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει για το καλύτερο, όμως είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και με τον κόσμο στο πλευρό μας, που ήταν φανταστικός στο προηγούμενο ματς, θα επιδιώξουμε από την αρχή να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με τη Μίλαν όλοι δώσαμε το 100% και έτσι ακριβώς πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν εφησυχάζουμε.

Οι δοκιμασίες συνεχίζονται και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και οι κίνδυνοι θα παρουσιάζονται κάθε στιγμή, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν φοβάμαι τίποτα. Προχωράμε βήμα-βήμα και αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στην ώρα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα