Ο Σκορδής επικεφαλής φυσιοθεραπείας στον Ολυμπιακό (pic)

Ο Σκορδής επικεφαλής φυσιοθεραπείας στον Ολυμπιακό (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σκορδής επικεφαλής φυσιοθεραπείας στον Ολυμπιακό (pic)

bet365

Νέα προσθήκη στο team του Ολυμπιακού με τον Δημήτρη Σκορδή να αναλαμβάνει επικεφαλής φυσιοθεραπείας, ο οποίος έχει και δικό του κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης αθλητών.
Ο Σκορδής έχει δικό του κέντρο φυσικοθεραπείας - αξιολόγησης και αποκατάστασης αθλητών, που ξεκίνησε την λειτουργία του το 1979 στο Παγκράτι όπου και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Σε δύο κατάλληλα διαμορφωμένους ορόφους (4ος & 5ος) έχει όλα τα σύγχρονα μέσα φυσιοθεραπευτικής αποκατάστασης. Υπεύθυνος είναι ο φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Σκορδής ο οποίος τελείωσε το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας το 1978. Από το 1979-1986 διετέλεσε υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής της ΕΠΟ και των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου. Από το 1986-1990 ήταν φυσικοθεραπευτής της ελληνικής Ομοσπονδίας βόλεϊ.
Διετέλεσε Καθηγητής του τμήματος φυσικοθεραπείας και εργοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας από το 1981 έως το 1987. Ο Σκορδής είχε συνεργασία με ομάδες ποδοσφαίρου – μπάσκετ όλων των κατηγοριών και ασχολείται κυρίως με την αποκατάσταση των αθλητικών κακώσεων. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ισοκινητικής Ένωσης (E.I.S.), της (I.S.M.S.T.) Διεθνούς Ένωσης Εφαρμογής Ιατρικών Shock Waves και της (I.C.R.S) Διεθνούς Ένωσης Αποκατάστασης Χόνδρου. Μάλιστα το Κέντρο Θεραπείας & Αποκατάστασης του κ. Σκορδή είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Αύγουστο και συνεργασία με την Φόρεστ.
Δείτε πιο κάτω σε φωτό πως διαμορφώνεται πλέον το ιατρικό επιτελείο με την προσθήκη αυτή:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα