Κάθε 12 αγώνες ο Παναθηναϊκός χάνει στην Τρίπολη!

Gazzetta team
Κάθε 12 αγώνες ο Παναθηναϊκός χάνει στην Τρίπολη!

bet365

Μοναδικό στατιστικό στοιχείο επιβεβαιώθηκε στην Τρίπολη, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα, αφού οι «πράσινοι» ηττώνται στην Αρκαδία με συγκεκριμένη περιοδικότητα!

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είδε τον Μουνάφο να σκοράρει στο 86' και να τη ρίχνει στο «καναβάτσο», επικρατώντας με 1-0.

Έτσι, οι «πράσινοι» παραμένουν δίχως εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Εξάλλου όμως, ένα σπάνιο στατιστικό στοιχείο επιβεβαιώνεται. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για πρώτη φορά το 2007 στην Τρίπολη, στην παρθενική σεζόν (2006/07) του Αστέρα στη Superleague. Έκτοτε, έχασαν ξανά το 2014, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Από τότε έπρεπε να περάσουν άλλα 12 ματς μεταξύ των δυο ομάδων για να ηττηθούν ξανά στο «Θ. Κολοκοτρώνης»! Ο Παναθηναϊκός φεύγει λοιπόν με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο του Αστέρα με... μοναδική συνέπεια!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα