Αγιασμός παρουσία Νικολάου στο Πέραμα! (pics)

Αγιασμός παρουσία Νικολάου στο Πέραμα! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Αγιασμός παρουσία Νικολάου στο Πέραμα! (pics)

bet365

Πραγματοποιήθηκε παρουσία του ποδοσφαιριστή της πρώτης ομάδας, Δημήτρη Νικολάου, ο αγιασμός στην σχολή του Ολυμπιακού στο Πέραμα. Αποθέωση για τον νεαρό στόπερ.
Ο νεαρός στόπερ αποθεώθηκε από τους ποδοσφαιριστές της σχολής και μετά από τον αγιασμό δεν σταμάτησε να δίνει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες. Ο 19χρόνος άσος έδωσε συμβουλές στα παιδιά και μεταξύ άλλων τους ζήτησε να είναι συνεπείς στις προπονήσεις και να δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό στον αγώνα.
Η σχολή στο Πέραμα, με επικεφαλής τον κ. Μακρόγλου, αν και είναι μόλις λίγους μήνες στο δίκτυο των σχολών του Ολυμπιακού, δουλεύει εξαιρετικά και έχει ξεπεράσει τα 100 παιδιά. Το παρών έδωσε ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος και φυσικά οι γονείς και οι προπονητές των παιδιών της σχολής στο Πέραμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα