Πιο πιθανές οι εξελίξεις με Φιγκέιρας παρά με Ομάρ τον Γενάρη...

Πιο πιθανές οι εξελίξεις με Φιγκέιρας παρά με Ομάρ τον Γενάρη...

Δημήτρης Τομαράς
Πιο πιθανές οι εξελίξεις με Φιγκέιρας παρά με Ομάρ τον Γενάρη...

bet365

Για να κλείσει τον Γενάρη ο Τοροσίδης ή όποιος άλλος δεξιός μπακ θα πρέπει να φύγει ένας εκ των Φιγκέιρας / Ελαμπντελαουί. Πιο πιθανό δείχνει να συμβεί αυτό με τον Πορτογάλο.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Σε μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν από ώρα σε ώρα... Στην παρούσα φάση έχει ξεκινήσει μία συζήτηση και προεργασία για τον Γενάρη για μία θέση στην άμυνα και δύο στην επίθεση. Πλην όμως για να γίνουν οι 2-3 προσθήκες που θέλουν στο Λιμάνι θα πρέπει να υπάρξουν αποχωρήσεις. Αυτήν την στιγμή για τον δεξί μπακ διαρρέεται διαρκώς το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη. Για να γυρίσει ο Έλληνας διεθνής και αρχηγός της Εθνικής μας θα πρέπει να υπάρξει αποχώρηση ή του Ομάρ Ελαμπντελαουί ή του Ντιόγο Φιγκέιρας. Αυτήν την στιγμή πιο πιθανό είναι να προκύψουν εξελίξεις με τον Πορτογάλο παρά με τον Ομάρ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα