Δοκιμή του Λεμονή με Οφόε δεκάρι

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμή του Λεμονή με Οφόε δεκάρι

bet365

Ο Τάκης Λεμονής είχε στις δοκιμές της Παρασκευής κυρίως τον Οφόε ως δεκάρι πίσω από τον Ανσαριφάρντ για το ματς με τον Πλατανιά. Πως χώρισε τα εξτρέμ στις δύο ομάδες στον Ρέντη.

Δοκίμασε αρκετά πράγματα την Παρασκευή στον Ρέντη ο Έλληνας κόουτς αλλά άφησε να εννοηθεί προς τους παίκτες του ότι τις τελικές του δοκιμές και τις οριστικές αποφάσεις για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού ως προς την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πλατανιά θα τις πάρει το Σάββατο. Ενδεικτικά όμως κάποια συμπεράσματα βγήκαν.

Χωρίζοντας τους παίκτες του σε δύο ομάδες είχε από την μία πλευρά εξτρέμ τους Μάριν και Πάρντο με δεκάρι τον Οφόε και φορ τον Ανσαριφάρντ. Για τον άξονα είχε δοκιμή με Ρομαό και Ταχτσίδη. Στην άλλη πλευρά τα δύο εξτρέμ ήταν οι Ανδρούτσος και Καρσελά και φορ ο Τζούρτζεβιτς, με τον Σέρβο να δέχεται οδηγίες για το πως να βγαίνει εκτός περιοχής και να ζητάει μπάλα και μετά να συγκλίνει προς τα μέσα. Τον Οφόε ο Λεμονής τον είχε σε αρκετές δοκιμές του ως δεκάρι και φαίνεται πως μπορεί να πάει σε αυτήν την επιλογή εάν ο Φορτούνης δεν τα καταφέρει λόγω των ενοχλήσεών του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα