Μάθημα ζωής από έναν 14χρονο ΠΑΟΚτσή (pics & vid)

Μάθημα ζωής από έναν 14χρονο ΠΑΟΚτσή (pics & vid)

Gazzetta team
Μάθημα ζωής από έναν 14χρονο ΠΑΟΚτσή (pics & vid)

bet365

Το όνειρο του 14χρονου Μάκη έγινε πραγματικότητα και αφού έδωσε «μάχη» για τη ζωή του, βγήκε νικητής, ζητώντας να δει από κοντά τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει:

«Η Παρασκευή στην Νέα Μεσημβρία ήταν μία διαφορετική μέρα. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο πήραν ένα μάθημα ζωής από έναν νεαρό φίλο της ομάδας και αυτοί με την σειρά τους εκπλήρωσαν ένα παιδικό όνειρο σε έναν μικρό ήρωα της ζωής.

Ο Μάκης είναι 14 ετών και πηγαίνει στην Α Λυκείου. Τον περασμένο Φεβρουάριο κλήθηκε να δώσει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του. Και βγήκε νικητής. Διαγνώστηκε με σάρκωμα, αλλά τον Ιούνιο του με την ολοκλήρωση των θεραπειών του επέστρεψε στο σπίτι του, όντας καλά στην υγεία του. Σήμερα κάνει φυσιοθεραπείες προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως.

Η μεγάλη αγάπη του Μάκη είναι ο ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστικό είναι ότι λίγο πριν μπει για πρώτη φορά στο χειρουργείο, ο γιατρός του του υποσχέθηκε ότι θα του έχει μία φανέλα του Στέλιου Μαλεζά όταν ξυπνήσει. Μετά από ένα δύσκολο χειρουργείο, όλοι τον ρωτούσαν πως αισθάνεται και εκείνος έψαχνε την φανέλα.

Το όνειρό του όμως ήταν ένα: να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» μέσα από την δράση «Δημιουργική Απασχόληση στα Νοσοκομεία» , έμαθε για την επιθυμία του μικρού μαχητή και σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Action έκανε το όνειρο του Μάκη πραγματικότητα.

Ο νεαρός βρέθηκε την Παρασκευή (03.11) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, συναντήθηκε με όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος, δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με τους παίκτες, ιδιαίτερα με τον Τζάλμα Κάμπος , που είναι και ο αγαπημένος του, ενώ είχε την ευκαιρία να δει και ένα μέρος της προπόνησης».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα