Πανέτοιμος για το πρώτο «διπλό»

Πανέτοιμος για το πρώτο «διπλό»

Νίκος Αθανασίου
Πανέτοιμος για το πρώτο «διπλό»

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη εκτός από τους... γνωστούς Λουσιάνο και Τσάβες.

Με στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και την πρώτη στην επαρχία μετά από εννιά μήνες, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και η αποστολή που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν κρύβει καμία έκπληξη.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με «κορόιδο» και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Αρκαδία, οι οποίοι είναι οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Αλτμαν και Μολίνς.

Ο Τσάβες έκανε ατομικό και ο Λουσιάνο θεραπεία.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι: Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Μουνιέ, Μολίνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα