Τι ετοιμάζει ο Λεμονής για τον Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Τι ετοιμάζει ο Λεμονής για τον Πλατανιά

bet365

Ο Τάκης Λεμονής θα έχει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά σε σχέση με το τι κατέβασε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο Champions League.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η διάταξη θα είναι φυσικά ξανά 4-2-3-1. Ο Προτό θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, το προβάδισμα έχουν οι Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Σισέ και Κούτρης. Θέση διεκδικεί και ο Μποτία.

Για το κέντρο ο Λεμονής έχει πρόθεση να επιβραβεύσει τον Ταχτσίδη. Οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρει κάποιες ανάσες ο Ρομαό για να παίξουν τριάδα Ταχτσίδης, Οτζίτζα Οφόε και Φορτούνης. Μπορεί πάντως να πάρει τελικά ανάσες ο Οτζιτζα Οφοε. Για τους εξτρέμ ο Καρσελά - εφόσον είναι στο 100% - και ο Πάρντο δείχνουν φαβορί και για φορ δεδομένα ο Ανσαριφάρντ. Επί Λεμονή πάντως τουλάχιστον στην Ευρώπη το σχήμα με το ψευδοεννιάρι και τον Φιγκέιρας εξτρέμ μπορεί να το δούμε ξανά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα