Ελπίδες για παραμονή του Βλαχοδήμου ως το καλοκαίρι

Ελπίδες για παραμονή του Βλαχοδήμου ως το καλοκαίρι

Gazzetta team
Ελπίδες για παραμονή του Βλαχοδήμου ως το καλοκαίρι

bet365

Η εμφάνιση του 18χρονου Μίλε Σβίλαρ στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στην Γιουνάιτεντ κάνει τον τεχνικό της Μπενφίκα να σκέφτεται την πιθανότητα να αφήσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο ως το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Μπασκόνια – Παναθηναϊκός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το τελευταίο διάστημα θεωρείται από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά η αγωνία σχετικά με το μέλλον του είναι μεγάλη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει πωληθεί στην Μπενφίκα, απλά μένει να δούμε αν θα δοθεί από τον Ιανουάριο ή από το καλοκαίρι.

Φυσικά ο Παναθηναϊκός θα ήθελε ο παίκτης του να φύγει το καλοκαίρι, αλλά δεν είναι στο χέρι του. Ωστόσο κάτι η καλή εμφάνιση του 18χρονου Μίλε Σβίλαρ στο Ολντ Τράφορντ κόντρα στην Γιουνάιτεντ, κάτι η σκέψη του Ρουί Βιτόρια να κρατήσει χωρίς αλλαγές την τριάδα των τερματοφυλάκων, δίνει σύμφωνα με την «Live Sport» ελπίδες στο... τριφύλλι αναφορικά με την παραμονή του Βλαχοδήμου ως το καλοκαίρι.

Μένει να δούμε τελικά τι θα αποφασίσουν οι... αετοί με τους «πράσινους» να περιμένουν και πως και πως να ακούσουν πως ο παίκτης θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα