Μαθιουλάκης στους παίκτες: «Αλλάξτε εικόνα αλλιώς θα υπάρχουν συνέπειες...»

Δημήτρης Τομαράς
Μαθιουλάκης στους παίκτες: «Αλλάξτε εικόνα αλλιώς θα υπάρχουν συνέπειες...»

bet365

Ο πρόεδρος του Πλατανιά επισκέφθηκε το προπονητήριο της ομάδας για να θέσει προ των ευθυνών τους, τους παίκτες του Πλατανιά. Τι επισήμανε ο Μαθιουλάκης.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Λάτσιο – Νις. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο κ. Μαθιουλάκης μιλώντας προς τους παίκτες, τους τόνισε: «Στην ομάδα έγινε μια μεγάλη αλλαγή με την αποχώρηση του προπονητή. Από δω και στο εξής αυτό που ζητάω από εσάς είναι ο καθένας σας να προσπαθήσει για το καλύτερο. Να ξέρετε ότι όποιος δεν παρουσιάσει βελτίωση θα υποστεί συνέπειες τον Γενάρη.

Αλλάξτε εικόνα αλλιώς θα υπάρχουν συνέπειες. Προπονητής θα είναι ο Νίκος Μαναρώλης μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση. Περιμένω από εσάς να αλλάξετε αγωνιστικό πρόσωπο και να παρουσιαστείτε πολύ καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια, διαφορετικά θα έχουμε αλλαγές». Ο πρόεδρος του Πλατανιά είναι χαρακτηριστικό ότι για μία ακόμα φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα μιλάει στους παίκτες των Χανιωτών για τις ευθύνες τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα