Διπλές θεραπείες ο Μαουρίσιο

Διπλές θεραπείες ο Μαουρίσιο

Gazzetta team
Διπλές θεραπείες ο Μαουρίσιο

bet365

Ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε διπλές θεραπείες, προκειμένου να προλάβει και να είναι πίσω στα γήπεδα το συντομότερο δυνατόν. Αποθεραπεία για Γλύκο, Μυστακίδη και Λεβέκ.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στο δελτίο Τύπου για τη σημερινή προπόνηση:

«Αφήστε με τουλάχιστον απόψε ν’ ασχοληθώ με τον αγώνα που δώσαμε, να καθαρίσει το μυαλό και από αύριο ν’ ασχοληθούμε με το ντέρμπι», είχε δηλώσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκείνη η βραδιά πέρασε, η επόμενη το ίδιο και πλέον ο Ρουμάνος τεχνικός και οι παίκτες του στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (01.11) το πρόγραμμα ήταν επικεντρωμένο στην τακτική και στην κυκλοφορία της μπάλας. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Αστέρα ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν με ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Στο ιατρικό δελτίο, ο Μαουρίσιο ξεκίνησε ήδη διπλές θεραπείες στο γόνατό του, ενώ αποθεραπεία συνεχίζουν και οι Γλύκος , Μυστακίδης , Λεβέκ .

Την Πέμπτη (02.11)ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στην Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα