«Στροφή» στην Super League και πλάνο με Ανσαριφάρντ, Ταχτσίδη

Δημήτρης Τομαράς
«Στροφή» στην Super League και πλάνο με Ανσαριφάρντ, Ταχτσίδη

bet365

Στροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό με τον Λεμονή να ετοιμάζει σχήμα με τον Ταχτσίδη αλλά και τον Ανσαριφάρντ για το επερχόμενο ματς με αντίπαλο τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη.
Το σκεπτικό του Έλληνα κόουτς είναι απλό, στοχευμένο και σωστό. Δεν μπορεί μία ομάδα να στέκεται σε μία ισοπαλία, όσο σπουδαία και εάν είναι με την κορυφαία ομάδα του κόσμου, την Μπάρτσα του Μέσι. Η αγωνιστική συνέχεια περιλαμβάνει Super League. Στροφή στο πρωτάθλημα λοιπόν με το προπονητικό επιτελείο να έχει πρόθεση να διατηρήσει βασικούς παίκτες που πήγαν πολύ καλά στο Καραϊσκάκη και το ματς με τους Καταλανούς. Όπως τον Ταχτσίδη αλλά και τον Μποτία ενώ ο Προτό συνεχίζει κάτω από τα δοκάρια. Για την γραμμή κρούσης το προβάδισμα δείχνει να το έχει ο Ανσαριφάρντ.
Το ματς με τον Πλατανιά είναι σημαντικό από χρονικής πλευράς. Ακολουθεί μετά την ήττα στην Λεωφόρο και είναι εντός έδρας. Οι παίκτες των πρωταθλητών θα πρέπει να δείξουν μπροστά στον κόσμο τους ότι έχουν συνέλθει αγωνιστικά και ότι όπως είπε δημόσια και ο Φορτούνης έχουν αρχίσει την αντεπίθεσή τους και στο πρωτάθλημα. Άρα χρειάζεται μία εμφατική εμφάνιση και ένα σκορ όσο πιο... ψηλά γίνεται. Έτσι και αλλιώς μετά το Ολυμπιακός - Πλατανιάς θα υπάρξει διακοπή και χρόνος για ξεκούραση και ανάσες για τους παίκτες, πλην των διεθνών, που βέβαια θα έχουν και άλλου τύπου διαχείριση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα