Λουτσέσκου: «Υπάρχει μεγάλη επιθυμία και ένταση για το πρωτάθλημα»

Λουτσέσκου: «Υπάρχει μεγάλη επιθυμία και ένταση για το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Υπάρχει μεγάλη επιθυμία και ένταση για το πρωτάθλημα»

bet365

Σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχθηκε τους υψηλούς στόχους που υπάρχουν φέτος στον ΠΑΟΚ, την πίεση που υπάρχει στην ομάδα και τη ζωή στη Θεσσαλονίκη.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Τότεναμ – Ρεάλ Μαδρίτης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Digisport, εκτός από τις αναφορές του στο ποδόσφαιρο της χώρας του, στάθηκε και στα όσα συμβαίνουν αυτή την εποχή στον «Δικέφαλο», με τον κόσμο να περιμένει πως και πως την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από 33 χρόνια.

«Αν έλεγα ότι δεν πάμε για τον τίτλο θα με σκότωναν αύριο το πρωί (σ.σ. γέλια). Ο ΠΑΟΚ πήρε το τελευταίο πρωτάθλημα το 1985 και υπάρχει μεγάλη επιθυμία και ένταση για να το πάρει ξανά. Υπάρχει μεγάλο πάθος γύρω από την ομάδα. Ό,τι κι αν κάνουμε συζητιέται, αναλύεται και είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι πίεση. Είναι περίεργη περίοδος, αλλά είναι επίσης πολύ όμορφη. Μπορείς να αισθανθείς πόσο μεγάλη θα είναι η ευτυχία του να φέρουμε αυτό τον τίτλο στην πόλη», τόνισε ο Λουτσέσκου, που στάθηκε στην απουσία του κόσμου από τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας:

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω ότι είναι καλύτερο που παίζουμε χωρίς κόσμο. Δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις πουθενά στην Ευρώπη το πάθος που υπάρχει εδώ στη Θεσσαλονίκη γύρω από αυτή την ομάδα. Επίσης, πρέπει να υπολογίζουμε την πίεση που βάζουν στους αντιπάλους και το πάθος που δίνουν στην ομάδα μας».

«Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ»

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, όπου σύμφωνα με τον προπονητή του, «η ομάδα που θα κάνει την καλύτερη διαχείριση θα κερδίσει το ντέρμπι. Ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς», επαναλαμβάνοντας πως «όλα τα ματς είναι σύνθετα. Πρέπει να διαχειριστούμε κάθε ματς όσο καλύτερα μπορούμε. Η σεζόν είναι μεγάλη, πάει μέχρι τα τέλη Μαΐου».

Μάλιστα κατέθεσε για άλλη μια φορά την άποψη του για την εικόνα του «Δικεφάλου» μακριά από την Τούμπα λέγοντας:

«Όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά συνολικά στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη διαφορά στον τρόπο που προσεγγίζονται τα εκτός σε σχέση με τα εντός έδρας ματς. Οι ομάδες που παίζουν στην έδρα τους έχουν άλλη προσέγγιση στο παιχνίδι τους. Παίζουν με διαφορετική αυτοπεποίθηση και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Όταν παίζουν εντός έδρας έχουν άλλα επίπεδα αυτοπεποίθησης και άλλη ενέργεια».

Τέλος αναφέρθηκε στη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τη ρουμανική παροικία της ελληνικής πόλης:

«Μόλις έκανα μία βόλτα στην παραλία. Ήταν μία πολύ έντονη εβδομάδα. Ίσως μιλάμε πολύ για το ποδόσφαιρο και τους προπονητές. Μπορούμε να μιλήσουμε και λίγο για τον τουρισμό και για την φανταστική πόλη της Θεσσαλονίκης. Έχω γνωρίσει πολλούς Ρουμάνους εδώ που λένε ότι αισθάνονται πανέμορφα και δεν θέλουν να γυρίσουν στην πατρίδα τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα