Ρεπό στη Λαμία, πονάει ο Βάντερσον

Δημήτρης Ρούσσος
Ρεπό στη Λαμία, πονάει ο Βάντερσον

bet365

Αγωνία στις τάξεις της Λαμίας για τον Βάντερσον, που αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Ρεπό είχε σήμερα η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Ο αγώνας με τον Πλατανιά ολοκληρώθηκε με τους Λαμιώτες να πανηγυρίζουν τη νίκη με 2-0, αλλά άφησε «απόνερα» τραυματισμού στο «στρατόπεδο» των Φθιωτών.

Ο λόγος για τον Βάντερσον, που σε μια εναέρια κόντρα με τον Ντικαμονά, προς το τέλος του παιχνιδιού, έπεσε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι έκτοτε αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση.

Η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, αφού ο Βραζιλιάνος πονάει στη μέση και δεν θα είναι σε θέση να προπονηθεί την Τετάρτη, ίσως και για μερικές ημέρες ακόμα.

Εξάλλου, εκτός προπονήσεων θα παραμείνει ο Πάτρικ Βουό, που συνεχίζει την αποθεραπεία του κι αναμένεται να επανέλθει στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου (9-14 Νοεμβρίου).

Τέλος, η Λαμία την Τρίτη είχε ρεπό και από την Τετάρτη ξεκινάει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (6/11, 19:30). Κανονικά επανέρχεται ο Χρήστος Κουκόλης, που απουσίασε από τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά κι αναμένεται να υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Λιβαδειάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα