Παράσχος: «Έπρεπε να αλλάξει κάτι στην ομάδα και να φύγω εγώ»

Δημήτρης Τομαράς
Παράσχος: «Έπρεπε να αλλάξει κάτι στην ομάδα και να φύγω εγώ»

bet365

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης ο Γιώργος Παράσχος αποχαιρέτησε την Τρίτη τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. «'Επρεπε να αλλάξει κάτι στην ομάδα και αυτός που έπρεπε να φύγει είμαι εγώ και έτσι έγινε», τους τόνισε.
Τόσο ο έμπειρος τεχνικός όσο και αρκετοί παίκτες ήταν εμφανώς συγκινημένοι. Ο Παράσχος απευθυνόμενος προς τους παίκτες του, τους είπε ανάμεσα στα άλλα: «Εδώ που έφτασε η ομάδα θέλαμε μία δραστική αλλαγή. Έπρεπε να αλλάξει κάτι δυναμικά.
Επειδή δεν μπορεί να αλλάξει η ομάδα για να αλλάξει και το κλίμα, αποφασίσαμε να φύγω εγώ. Αυτός που έπρεπε να φύγει ήμουν εγώ και έτσι έγινε. Όμως σας πιστεύω απόλυτα. Έχετε δυνατότητες να παραμείνετε στην κατηγορία και εύχομαι να τα καταφέρετε».
Ορισμένοι παίκτες επιχείρησαν να κάνουν τον Γιώργο Παράσχο να αλλάξει απόφαση αλλά ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος. Μαζί του αποχωρεί και ο στενός συνεργάτης του, Γκουτσίδης. Ο Μαναρώλης που ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Πλατανιά θα είναι ο υπηρεσιακός κόουτς και το πλάνο είναι να πάει την ομάδα μόνο για το επόμενο ματς, όπως έχει ήδη διαρρεύσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα