Κόρμπος: «Να δουλέψουμε στα λάθη μας»

Gazzetta team
Κόρμπος: «Να δουλέψουμε στα λάθη μας»

bet365

Ο αρχηγός του Πανιωνίου σχολίασε ότι φέτος οι «κυανέρυθροι» έχουν αλλάξει στυλ παιχνιδιού
Ταχεία ανάρρωση στον Μάνταλο ευχήθηκε ο Παναγιώτης Κόρμπος μετά τη λήξη του αποψινού αγώνα. Παράλληλα ο αρχηγός του Πανιωνίου σχολίασε και πως οι «κυανέρυθροι» παίζουν φέτος με διαφορετικό στυλ. «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι αλλά όχι αντιαθλητικό. Η φάση του Πέτρου είναι η κακιά στιγμή, έτυχε να κολλήσει λίγο το πόδι του. Ελπίζω να τον έχει καλά ο Θεός και να μην είναι ρήξη χιαστού. Πήγα από πάνω του, μου είπε πως άκουσε 'κρακ', του είπα πως το έχω ακούσει κι εγώ, μπορεί να μην είναι κάτι. Φυσικά δεν πήγα να του πω να βγει γρήγορα από τον αγωνιστικό χώρο. Η παρεξήγηση λύθηκε, μιλήσαμε με τα παιδιά της ΑΕΚ», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω πως δεν μπήκαμε καλά με την ΑΕΚ. Στην Τρίπολη δεν το πληρώσαμε, αλλά το πληρώσαμε σήμερα. Αδρανήσαμε, το πληρώσαμε και πρέπει να δουλέψουμε στα λάθη μας. Να δούμε τη συνέχεια με αισιοδοξία».
Κλείνοντας είπε πως «είναι διαφορετικός ο τρόπους παίζουμε φέτος σε σχέση με πέρυσι. Όταν ανεβάζεις τον πήχη ψηλά πρέπει να ανταποκριθείς. Οι ομάδες παίζουν πιο κλειστά απέναντί μας και πρέπει να βρούμε περισσότερους τρόπους για να απειλήσουμε. Μας προβληματίζει το ότι δεχόμαστε πολλές τελικές προσπάθειες. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα, αν παίζεις πιο μπροστά. Πρώτα κοιτάγαμε την άμυνα τα τελευταία χρόνια. Πρέπει όμως να βρεις τρόπο να παίξεις πιο επιθετικά, οπότε αν γίνεται και η άλλη ομάδα παίζει πιο κλειστά, είναι λογικό να βρίσκουν χώρο στην κόντρα. Είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και θα πάμε να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Στόχος πρέπει να είναι πάντα η νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα