«Φτιάχνεται» στην Πλατεία ο Αραούχο! (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
«Φτιάχνεται» στην Πλατεία ο Αραούχο! (pics)

bet365

Μοναδική επίδοση απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για τον Σέρχιο Αραούχο, που έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει στο συγκεκριμένο γήπεδο!

Δεν γνωρίζουμε αν είναι θιασιώτης της Πλατείας της Νέας Σμύρνης και στον ελεύθερό του χρόνο, όμως όταν παίζει στην έδρα του Πανιωνίου ο Σέρχιο Αραούχο, φαίνεται να του αρέσει ιδιαίτερα!

Ο Αργεντινός φορ της ΑΕΚ έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει με την Ένωση στο γήπεδο του «Ιστορικού» από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, μετρώντας ένα ξεχωριστό 3Χ3.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Συγκεκριμένα, είχε σκοράρει στην 23η αγωνιστική της περσινής σεζόν (2016-17), στις 6 Μαρτίου, όταν οι «κιτρινόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 με τον Πανιώνιο, διαμορφώνοντας στο 81' το τελικό σκορ.

Συνέχεια είχε η 6η αγωνιστική των πλέι-οφ, όταν, στο 1-2 για την ΑΕΚ στις 31 Μαΐου, πάλι ο Αραούχο στο 38' χρίστηκε ο σκόρερ για την ομάδα του Χιμένεθ.

Τελευταίο χρονικά ήταν το γκολ που πέτυχε στην 9η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή, όταν στο 81' σκόραρε για την Ένωση, βάζοντάς την μπροστά στο σκορ.

Έτσι, ο Αργεντινός επιθετικός μετράει τρία γκολ σε τρεις επισκέψεις του στη Νέα Σμύρνη από τότε που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ! Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αυτά τα τρία γκολ είναι σχεδόν τα μισά από τα επτά που έχει πετύχει συνολικά στη Superleague.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα