Οι «πράσινοι» πανηγυρισμοί μετά το τέλος του ντέρμπι (pics)

Οι «πράσινοι» πανηγυρισμοί μετά το τέλος του ντέρμπι (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
Οι «πράσινοι» πανηγυρισμοί μετά το τέλος του ντέρμπι (pics)

bet365

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το σφύριγμα της λήξης από τον Παπαπέτρου βρήκε τους «πράσινους» να πανηγυρίζουν με τον κόσμο τους την επιτυχία!

Παρά τα προβλήματα των τελευταίων εβδομάδων, το «τριφύλλι» βρήκε στη «μητέρα των μαχών» απέναντι στον Ολυμπιακό μια νίκη-«χρυσάφι», που του δίνει ώθηση για τη συνέχεια.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έπαιξαν με πάθος, ακολουθώντας το σχέδιό του και έχοντας τους οπαδούς τους στο πλευρό τους, πέτυχαν μια μεγάλη νίκη σε ένα ντέρμπι που σήμαινε πολλά, όπως πάντα, όχι μόνο από βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική άποψη.

Δείτε στη Gallery τους πανηγυρισμούς των «πράσινων» με τον κόσμο, που βρέθηκε στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει το ντέρμπι και τελικά έφυγε κατευχαριστημένος για το «τρίποντο» και το αναβαθμισμένο γόητρο του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα