Ουζουνίδης: «Ο Παναθηναϊκός θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα»

Κώστας Ζάλιαρης
Ουζουνίδης: «Ο Παναθηναϊκός θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα»

bet365

Χαρούμενος με τη νίκη κι αισιόδοξος για την συνέχεια εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μία δίκαιη νίκη. Θα μπορούσε να έρθει πιο εύκολα και στο τέλος θα μπορούσε να μας τιμωρήσει η μπάλα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την μαχητικότητα και το πως εφαρμόσαμε το πλάνο που είχαμε. Ήμασταν αυτοί που είχαμε διάθεση να δημιουργήσουμε και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα είχαμε προηγηθεί πιο νωρίς. Ο κόσμος ήταν για μία ακόμα φορά μαζί μας και φάνηκε πως δεν χρειάζονται βεγγαλικά για μία καλή ατμόσφαιρα. Κρατάμε την νίκη και προχωράμε».

Αδρεναλίνη στο μάξιμουμ στους αγώνες της SERIE A με live στοίχημα από το κινητό (21+)

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να πρωταγωνιστήσει: «Ο Παναθηναϊκός θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Έχω πει ότι οι 15 βαθμοί στο γήπεδο με βάση το πρόγραμμα. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην ποιότητα των παικτών. Πρέπει και εκείνοι πέραν της δικής μου ευθύνης να αναρωτηθούν γιατί παρουσιάζουμε δύο πρόσωπα. Αυτό που είπα στους παίκτες είναι ότι όσο φοράνε αυτή τη φανέλα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λαμία στο πρώτο ημίχρονο το πρόβλημα ήταν η εικόνα. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε και παίξαμε. Δεν θέλουμε να αλλάζουμε στυλ παιχνιδιού εντός και εκτός έδρας».

Για την αλλαγή στην εικόνα εκτός έδρας: «Θέλουμε κάτι, θέλουμε ένα κλικ. Μπορεί να χάσεις αλλά αυτό που πρέπει είναι να έχουμε ανάλογη απόδοση. Όταν την φτάσουμε θα έρθουν και οι νίκες. Δεν είναι θέμα ψυχολογίας, είναι παίκτες διεθνείς. Πρέπει να το αντιμετωπίζουμε πιο σοβαρά και να είμαστε αποφασιστικοί. Στα περισσότερα εκτός έδρας είμαστε παθητικοί. Το θέμα δεν είναι αν θα χάσει την μπάλα, αλλά πως θα την κερδίσεις ξανά. Αυτό θέλει να δει ο κόσμος».

Για τον αγώνα με τον Αστέρα: «Είναι επαγγελματίες οι παίκτες. Είμαστε μία ομάδα που έχει στόχους. Ελπίζω και αυτοί να καταλάβουν ότι έχουν στόχους και πολλές δυνατότητες. Μπορούμε να είμαστε πολύ καλύτεροι σαν ομάδα. Όταν είμαστε καλύτεροι θα πάνε όλα καλά».

Για τον υπήρξε τηλεφώνημα από τον μεγαλομέτοχο: «Δεν υπάρχει ο μεγαλομέτοχος παιδιά. Στα χαρτιά είναι μόνο. Από όταν ανακοίνωσε ότι φεύγει δεν έχω μιλήσει μαζί του».

Για τις αποφάσεις του διαιτητή και τη δήλωση του Λεμονή: «Με το παραμικρό στο τέλος δινόταν φάουλ. Φαίνεται φυσούσε παραπάνω. Δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις άλλου. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και για τον διαιτητή πάντως και ας του δώσουμε ένα ελαφρυντικό».

Για την οπισθοχώρηση στο τελευταίο διάστημα: «Για αυτό έγινε η αλλαγή του Μουνιέ. Είναι φυσιολογικό όμως στο τέλος αυτό που έγινε. Υπήρξε και κούραση».

Για την παρουσία του Βλαχοδήμου και το γεγονός ότι θα αποχωρήσει τον Δεκέμβρη: «Εσείς απέξω ακούτε και διαβάζετε, εμείς τα ζούμε από μέσα. Δεν γίνεται να μην φύγουν κάποιοι παίκτες. Αν δεν έφευγε ο Βλαχοδήμος ίσως αυτή την στιγμή να μην μιλούσαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα