Ο... έλεγχος του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι!

Φώτης Καρακούσης
Ο... έλεγχος του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι!

bet365

Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι και το gazzetta.gr ακτινογραφεί τους... πράσινους, από τους οποίους όλοι ξεχώρισαν και με το παραπάνω.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε 8 κόρνερ έναντι κανενός του Ολυμπιακού, στο δεύτερο έβαλε γκολ, έχασε ευκαιρίες και πήρε μια μεγάλη νίκη. Οι... πράσινοι των χιλίων προβλημάτων έδειξαν πως είναι ζωντανοί, με τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη να τα δίνουν όλα.

Το gazzetta.gr ακτινογραφεί τους παίκτες τους «τριφυλλιού» με τους Κουρμπέλη, Μολέδο και Βλαχοδήμο να ξεχωρίζουν ελάχιστα από τους υπόλοιπους.

Βλαχοδήμος: Μέχρι το 78' είχε περάσει το πιο ήρεμο ντέρμπι που θα μπορούσε να φανταστεί. Σε εκείνο το λεπτό όμως έκανε δύο φοβερές αποκρούσεις μία στο τετ α τετ και μία σε κεφαλιά του Ανσαριφάρντ, κρατώντας το πολύτιμο μηδέν. Κάτι που έκανε και στο 89' κόντρα στον Εμενίκε.

Κουλιμπαλί: Όλη η άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν ανίκητη σήμερα με τον Κουλιμπαλί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο να δίνει πολλές λύσεις και μπροστά, σε μία γεμάτη εμφάνιση.

Μολέδο: Ο Βραζιλιάνος ήταν απλά ανίκητος. Δεν έχασε καμία μάχη από τους αντιπάλους του σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις κεντρικού αμυντικού σε ντέρμπι αιωνίων.

Κολοβέτσιος: Εξαιρετικός και ο Κολοβέτσιος. Εντάξει ο Ολυμπιακός δεν απείλησε πολλές φορές, αλλά όταν χρειάστηκε ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν εκεί για να διώξει την μπάλα και να βοηθήσει και αυτός στη νίκη των... πρασίνων.

Χουλτ: Δεν υπήρξε παίκτης του Παναθηναϊκού που να μην τα πήγε καλά, με τον Σουηδό να είναι από αυτούς που ξεχώρισαν κυρίως για το πείσμα του. Στο δεύτερο κουράστηκε, αλλά και πάλι στα τελευταία λεπτά τα έδωσε όλα για να έρθει αυτό το πολύτιμο 1-0.

Κουρμπέλης: Ο καλύτερος του ντέρμπι. Ο άνθρωπος δεν έχασε μονομαχία, ενώ όταν χρειάστηκε έκανε και τους τσαμπουκάδες που πάντα χρειάζονται σε τόσο δυνατά ματς. Με διαφορά η καλύτερή του εμφάνιση από την στιγμή που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Σιλά: «Σκυλί» και ο αμυντικός χαφ από το Μάλι. Κανείς από τον Ολυμπιακό δεν μπόρεσε να τον κοιτάξει στα μάτια και έκανε εξαιρετικό δίδυμο με τον Κουρμπέλη.

Βιγιαφάνιες: Δεν είναι μόνο το γκολ που έκρινε το ντέρμπι, αλλά η συνολική του παρουσία που τον βάζει στους διακριθέντες. Ο Αργεντίνος κράτησε μπάλα όσο έπρεπε, ενώ το σημαντικότερο είναι πως βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε το ματς.

Λουντ: Πολύ καλός στο πρώτο, απείλησε πολλές φορές, έφτιαξε φάσεις και συνολικά τον ένιωσε η άμυνα του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο ήταν αυτός που από το δικό του σουτ έγινε το 1-0, όμως μετά κουράστηκε και ίσως θα μπορούσε να βγει αλλαγή, αλλά τέλος καλό, όλα καλά για τον Ουζουνίδη.

Χίλιεμαρκ: Απέδειξε ακόμα μία φορά πόσο ποιοτικός παίκτης είναι. Βλέπει γήπεδο, παίζει πάντα με το κεφάλι ψηλά και ξέρει μπάλα. Αυτό φάνηκε και στο ντέρμπι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Μολίνς: Και αυτός πάλεψε και με το παραπάνω, έδωσε φοβερή κάθετη στον Λουντ από την οποία προήλθε το 1-0 και συνολικά απείλησε όσο μπορούσε τον Ολυμπιακό, σε μία ακόμα θετικότατη εμφάνιση.

Μουνιέ: Αν είχε βάλει το πλασέ στις καθυστερήσεις θα μιλάγαμε για ιδανική αλλαγή, όμως και πάλι όσο έπαιξε έκανε την δουλειά που ήθελε από αυτόν ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Καμπέσας: Τον έβαλε για να βρει χώρους και να απειλήσει στην κόντρα, αλλά δεν το έκανε. Σε μία φάση θα μπορούσε να είχε κάνει την αίστ στον Βιγιαφάνιες, αλλά όσο έπαιξε προσπάθησε γυρίζοντας και κόβοντας στην άμυνα,

Κουτρουμπής: Όσο έπαιξε δεν γίνεται να κριθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα