Με Περόνε σκοράρει κάθε 38'!

Με Περόνε σκοράρει κάθε 38'!

Γιώργος Ντυμένος
Με Περόνε σκοράρει κάθε 38'!

bet365

Η Λάρισα με τον Αργεντινό στο γήπεδο έχει πετύχει 6 γκολ σε 226' και χωρίς εκείνον μόλις 1 σε 584'!
Από τον πάγκο ήρθε σήμερα ο Περόνε και δημιούργησε το γκολ με το οποίο η Λάρισα πήρε τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό. Πλέον ο Αργεντινός δείχνει να είναι το επιθετικό «βαρόμετρο» των «βυσσινί», καθώς έχει συμμετοχή στα 3 από τα 7 τους τέρματα, ενώ η ΑΕΛ πέτυχε ως τώρα μόλις 1 με εκείνον εκτός γηπέδου, αυτό των Χανίων. Κάτι που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Ο 34χρονος στράικερ «σέρβιρε» τα τέρματα του Ναζλίδη κόντρα σε Αστέρα και Λεβαδειακό, ενώ βρήκε δίχτυα στην Λεωφόρο. Παράλληλα έπαιζε κόντρα στον Ολυμπιακό όταν ο Φιγκέιρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο, στο πέναλτι που ευστόχησε ο Φατιόν στη Νέα Σμύρνη και είχε περάσει ως αλλαγή κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου ο Κριζμάν ισοφάρισε στο 89'.
Ετσι με εκείνον στο γήπεδο η ομάδα του έχει σκοράρει 6 φορές σε 226' και χωρίς εκείνον μία σε 584', χωρίς να υπολογίζονται οι καθυστερήσεις. Δηλαδή κατά μέσο όρο σκοράρει όταν ο έμπειρος φορ αγωνίζεται κάθε 38', ενώ όταν λείπει κάθε 584'!
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΠΕΡΟΝΕ
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣΠΟΤΕ ΜΠΗΚΕΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΟλυμπιακόςΒασικός71'
Αστέρας69'71' (ασίστ)
Πανιώνιος83'90'
ΠΑΟΚ76'89'
Παναθηναϊκός69'78' (σκόρερ)
Πλατανιάς89'21'
Λεβαδειακός68'90' (ασίστ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα