Αυτό το ντέρμπι, θα είναι πάντα διαφορετικό...

Κώστας Ζάλιαρης
Αυτό το ντέρμπι, θα είναι πάντα διαφορετικό...

bet365

Σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπως κι αν είναι ο Ολυμπιακός, αυτό το ματς, πάντα θα αφήνει στην άκρη τις όποιες διαφορές, αφού η σύγκρουση των δύο «εχθρών» θα είναι ιδιαίτερη. ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα και Λάρισα - Λεβαδειακός τα υπόλοιπα ματς της ημέρας για την 9η αγωνιστική της Super League.

Σε ένα πρωτάθλημα που αυτή τη στιγμή, τέλη Οκτώβρη, κανείς από τους δύο «αιώνιους» αντιπάλους δεν βρίσκεται στην κορυφή και ο καθένας αντιμετωπίζει τη δική του πραγματικότητα, η πρώτη φετινή τους «μάχη» πραγματοποιείται στη Λεωφόρο με τη σέντρα να γίνεται στις 19:30 (Novasports1).

Γνωστή η κατάσταση στα εξωαγωνιστικό κομμάτι για το «τριφύλλι» που τουλάχιστον εντός γηπέδου συνεχίζει την προσπάθεια και ενόψει του αποψινού ντέρμπι πήρε «ένεση» ψυχολογίας και από την επίσκεψη των οπαδών του στο Κορωπί.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μίλαν – Γιουβέντους με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Στον Ολυμπιακό, ο Τάκης Λεμονής κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν ότι είναι καλύτεροι απ' όλους, ενώ προετοίμασε την ομάδα του δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα και κυνήγι του γκολ με ταχύτητα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Τσάβες τελικά να μην προλαβαίνει το μεγάλο παιχνίδι, με τον Αργεντινό να μένει εκτός αποστολής, ωστόσο, συμπεριλήφθηκε στους διαθέσιμους ο Ροντρίγκο Μολέδο, από τη στιγμή που έπεσε η τιμωρία του από τις τρεις στις δύο αγωνιστικές.

Το πλάνο για τους γηπεδούχους θα έχει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω απ' τα γκολπόστ, τους Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιο και Κουλιμπαλί στην τετράδα της άμυνας, τους Σιλά και Κουρμπέλη στα χαφ, την τριπλέτα των Χίλιεμαρκ, Λουντ και Βιγιαφάνιες μπροστά τους και μοναδικό προωθημένο τον Μολίνς.

Ο Τάκης Λεμονής που άφησε εκτός αποστολής τους Μαρίν και Τζούρτζεβιτς, προορίζοντας για την επίθεση τον Εμενίκε. Ο Προτό θα είναι κίπερ, δεξί μπακ ο Ομάρ και αριστερά ο Κούτρης και κέντρο άμυνας με Σισέ και Ένγκελς. Στον άξονα ο Ρομαό με τον Οτζίτζα Οφόε, δεκάρι ο Φορτούνης, στα δύο άκρα οι Πάρντο και Ανδρούτσος και φορ ο Νιγηριανός.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, το πρόγραμμα ανοίγει νωρίς (15:00, Novasports 2) με την ΑΕΛ που προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο, να υποδέχεται τον αήττητο μέχρι και αυτή τη στιγμή, Λεβαδειακό.

Λίγο αργότερα, στις 17:15, (Novasports2), ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει καταφέρει να ξεπεράσει τις δύο διαδοχικές ήττες παίρνοντας καλό αποτέλεσμα σε καθένα από τα τρία τελευταία του ματς σε όλες τις διοργανώσεις, φιλοξενεί την Κέρκυρα που έκανε τη 2η νίκη της για φέτος μετά από αυτή με τον Παναθηναϊκό, επικρατώντας του Παναιτωλικού και παίρνοντας «τρίποντο» και στο Κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα