Η πετυχημένη... συνταγή που δεν αλλάζει για το ντέρμπι

Δημήτρης Τομαράς
Η πετυχημένη... συνταγή που δεν αλλάζει για το ντέρμπι

bet365

Ο Τάκης Λεμονής - όπως σας έχουμε μεταφέρει προ ημερών - δεν έχει την πρόθεση να αλλάξει και πολλά πράγματα ως προς το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό.
Κατά 9 / 11 η ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ θα μείνει ίδια με Παναθηναϊκό με βάση τα όσα γίνονταν γνωστά. Οι Προτό, Σισέ, Ένγκελς, Ομάρ, Κούτρης, Οφόε, Ρομαό, Φορτούνης και Πάρντο είναι ξανά στην πρώτη γραμμή για τις επιλογές του έμπειρου τεχνικού για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και με τον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες ήθελαν εδώ και μέρες τον Τάκη Λεμονή να σκέφτεται επί της ουσίας για δύο αλλαγές σε σχέση με το πως κατέβασε την ομάδα του με τον ΠΑΟΚ. Κυρίως για τον έναν εξτρέμ δηλαδή και για τον επιθετικό.
Ο Καρσελά να διεκδικεί την θέση του Ανδρούτσου και ο Εμενίκε εκείνη του Ανσαριφάρντ. Κάποιες πιθανότητες είχε πάντως και ο Μποτία για την άμυνα. Με προσέγγιση πάλι για 4-2-3-1 και προσοχή και συνοχή στην άμυνα σε πρώτη φάση και μετά να χτυπήσει στις επιθέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα