Λεμονής στους παίκτες του: «Μην σας ξεγελούν τα προβλήματα και η θέση του Παναθηναϊκού»

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής στους παίκτες του: «Μην σας ξεγελούν τα προβλήματα και η θέση του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο κόουτς Λεμονής εξήγησε στους παίκτες του Ολυμπιακού τις... παγίδες που υπάρχουν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το τι θα πρέπει να προσέξουν πολύ. Διαβάστε το θέμα.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μαϊντζ – Αϊντραχτ Φρανκ.. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε ήδη στους παίκτες του για την σημασία του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του, τους ανέφερε ανάμεσα στα άλλα πως «μην σας ξεγελούν τα προβλήματα και η θέση του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός και το θέλει πολύ αυτό το ματς»!

Στην συνέχεια ο κόουτς Λεμονής τους τόνισε: «Δεν θέλω με τίποτα να πέσουμε σε αυτές τις... παγίδες. Είναι το κλασικό ντέρμπι της Ελλάδας. Το πιο μεγάλο ματς που θα παίξετε στην Super League και το πλέον σημαντικό για την ομάδα και για τον κόσμο μας. Δώστε τα όλα για τη νίκη στο κλασικό ντέρμπι. Παίξτε με πάθος, σοβαρότητα και προσοχή όπως με τον ΠΑΟΚ και θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να κερδίσουμε και αυτό το ντέρμπι μετά τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα