Κάναντι: «Είναι για... φωτογραφία»

Κάναντι: «Είναι για... φωτογραφία»

Gazzetta team
Κάναντι: «Είναι για... φωτογραφία»

bet365

Ο κόουτς του Ατρόμητου μίλησε στους συμπατριώτες του για την ξέφρενη πορεία του Ατρόμητου

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μαϊντζ – Αϊντραχτ Φρανκ.. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Για την ξέφρενη πορεία του Ατρόμητου μίλησε ο Κάναντι στην Wiener Zeitung. «Είναι ιστορική στιγμή για το κλαμπ. Η επιτυχία βασίζεται σε αρκετούς παράγοντες. Το καλοκαίρι έγιναν σωστές επιλογές. Έφυγαν 15 παίκτες, ήρθαν 18, διότι η ομάδα ήταν με μεγάλο μέσο όρο ηλικίας.Αυτό έδωσε ενέργεια στην ομάδα, όλοι είναι επιτυχημένοι. Ακόμη, η καθημερινή δουλειά στο γήπεδο βγαίνει. Το γεγονός ότι είμαστε στην 1η θέση, πάντως, είναι για... φωτογραφία», σχολίασε σχετικά, ενώ του μεταφέρθηκε πως έγινε σύνθημα στα χείλι των οπαδών. «Είναι απίθανο. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, όταν επιστρέψαμε στο προπονητικό, μας περίμεναν 300 οπαδοί. Ο τρόπος που πανηγύρισαν ήταν απίστευτος. Αυτό που συμβαίνει είναι για την ομάδα και τους οπαδούς σπάνιο».
Για τους στόχους και τον τρόπο δουλειάς του σχολίασε πως «Μέσα από επιτυχημένη επικοινωνία και εμπιστοσύνη. Οι παίκτες γνωρίζουν απόλυτα τι ζητάω από αυτούς. Όλοι στο κλαμπ ονειρεύονται να βγούμε στην Ευρώπη. Μια θέση μέσα στις πρώτες πέντε ομάδες θα είναι τρέλα. Φυσιολογικά τις πρώτες τέσσερις θέσεις καταλαμβάνουν Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Απομένει η πέμπτη θέση, που είναι ο βασικός μας στόχος».
Μετά αναφέρθηκε και στο πώς ήρθε στην χώρα μας. «Ο πρόεδρος είχε το βιογραφικό μου. Αποφάσισε να με φέρει, αν και μιλούσαμε 2 εβδομάδες. Ο αθλητικός διευθυντής ήταν μεγάλος θαυμαστής μου, λόγω της δουλειάς μου στην Αλταχ». Κλείνοντας μίλησε για το τι συνάντηση εδώ. «Έχουμε πολλές δυνατότητες και πολύ καλό προπονητικό κέντρο. Εϊναι μια σπουδαία, νέα πρόκληση. Και όλα αυτά σε μια νέα χώρα, με διαφορετική γλώσσα και νοοτροπία. Εδώ παθιάζονται πολύ με το ποδόσφαιρο, το βλέπεις με το πόσο ενθουσιάζονται οι οπαδοί. Έπρεπε ακόμη να αντεπεξέλθω στις κλιματολογικές συνθήκες. Η ζέστη το καλοκαίρι είναι αφόρητη. Τον Ιούλιο είχαμε 46 βαθμούς, έπρεπε να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο προπόνησης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα