Μακ: «Διαφορετικά με τον κόσμο δίπλα μας»

Gazzetta team
Μακ: «Διαφορετικά με τον κόσμο δίπλα μας»

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ ήταν αυτός που σκόραρε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου και έστειλε τον κάτοχο του τροπαίου, ΠΑΟΚ, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και έδειξε ότι για τον ίδιο το αποτέλεσμα και η πρόκριση είναι αυτό που μετράει περισσότερο.

«Ήταν ένα ντέρμπι της πόλης, καθώς και η ομάδα του Απόλλωνα είναι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και την πρόκριση και προχωράμε. Φυσικά και είμαι χαρούμενος για το γκολ. Αλλά η νίκη είναι η πιο σημαντική. Στην Τούμπα παίζουμε χωρίς κόσμο, αλλά στην Καλαμαριά είχαμε δίπλα μας, τους οπαδούς μας κι ήταν κάτι διαφορετικό!», έγραψε στην προσωπική σελίδα του ο 26χρονος άσος του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα