Μετά τη διακοπή επανέρχεται ο Βουό

Δημήτρης Ρούσσος
Μετά τη διακοπή επανέρχεται ο Βουό

bet365

Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Πατρίκ Βουό, που εξακολουθεί να πονάει στον αστράγαλο και όπως όλα δείχνουν θα επανέλθει μετά τη διακοπή. Αιμάτωμα ο Τσούκαλος.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Η νίκη επί της Καλλιθέας για το Κύπελλο, διατήρησε στη Φθιώτιδα το καλό κλίμα που επικρατούσε μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (21/10).

Παρά τις δυσκολίες και τη μέτρια απόδοση πολλών αναπληρωματικών, που πήραν την ευκαιρία τους στο παιχνίδι του Κυπέλλου και δεν την εκμεταλλεύτηκαν, οι Φθιωτοί πήραν τη νίκη απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα και πλέον χρειάζονται τη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας στην τελευταία «στροφή», αν αυτός χάσει από την ΑΕΚ απόψε, ώστε να πάρει την πρόκριση.

Πλέον τα βλέμματα για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ στρέφονται στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στο ΔΑΚ Λαμίας (29/10, 19.15), για την 9η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή.

Εκεί ο Έλληνας τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει για άλλη μια αγωνιστική στις υπηρεσίες του Πατρίκ Βουό. Ο Ιβοριανός επιθετικός αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός αποστολής, όπως έγινε και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος φορ της Λαμίας θα επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, όπως όλα δείχνουν, μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου, για τα μπαράζ των εθνικών ομάδων, ώστε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού.

Εξάλλου, αιμάτωμα έχει υποστεί και ο Νίκος Τσούκαλος, που δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα σήμερα και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα