Η δικαίωση των Βέλγων για τον Ένγκελς! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Η δικαίωση των Βέλγων για τον Ένγκελς! (vids)

bet365

Ο Μπιόρν Ένγκελς έφτασε στο σημείο να έχει στατιστικό στο πρωτάθλημα με 1 γκολ ανά 1.5 (!) τελικές, δικαιώνοντας τους Βέλγους που μιλούσαν για έναν αμυντικό που σκοράρει.
Ότι γράφει δεν ξεγράφει. Και οι Βέλγοι μέσω του Gazzetta.gr είχαν φροντίσει καιρό τώρα να μιλήσουν για τις επιθετικές ικανότητες του Ένγκελς και την δυνατότητά του να βοηθάει και στον τομέα του σκοραρίσματος. Ο Ένγκελς λοιπόν έβαλε ένα εξαιρετικά σημαντικό τέρμα με τον ΠΑΟΚ. Το 2ο του στην Super League φέτος σε 383 λεπτά συμμετοχής. Σκοράρει 1 γκολ ανά 1.5 τελικές στην κατηγορία!
Το άλλο του τέρμα ήταν στο 1-1 με την Ξάνθη εκτός έδρας. Δύο γκολ και τέσσερις βαθμοί για τους Πειραιώτες από τον 23χρονο και ύψους 1.94 στόπερ. Ο Μπιόρν Ένγκελς εκτός από τα γκολ του έχει και 34 πάσες φέτος, 5 λάθη, 1 απόκρουση, 2 κλεψίματα και 10 επεμβάσεις. Ακόμα 4 φάουλ κατά και 3 υπέρ αλλά και την αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως στο Βέλγιο έκανε μεγάλη εντύπωση η κόκκινή του με την ΑΕΚ καθώς ο νεαρός Ένγκελς είναι οικογενειάρχης και ιδιαίτερα καλός χαρακτήρας που γενικά δεν δημιουργεί προβλήματα. Η σύντροφός του μάλιστα είδε από κοντά το ματς με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε περήφανη για τον Ένγκελς και τον Ολυμπιακό στα social media ενώ το πιτσιρίκι τους ήδη ντύνεται στα ερυθρόλευκα.
ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
ΕΔΩ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΟ 1-0 ΜΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα