Παράσχος: «Η επιστήμη της ψυχιατρικής σηκώνει τα χέρια ψηλά για Κούγια»!

Δημήτρης Τομαράς
Παράσχος: «Η επιστήμη της ψυχιατρικής σηκώνει τα χέρια ψηλά για Κούγια»!

bet365

Δήλωση - απάντηση του Γιώργου Παράσχου στην ανακοίνωση της ΑΕΛ και με σκληρά λόγια για τον Αλέξη Κούγια. Διαβάστε το τι είπε ο τεχνικός του Πλατανιά.
Η δήλωση του κ. Παράσχου μετά την ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Πληροφορήθηκα τα όσα αναφέρει για μένα στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛ η οποία δυστυχώς για την όντως λαμπρή ιστορία της έχει την ατυχία να διοικείται από έναν περιπλανόμενο παράγοντα για τον οποίο όπως φαίνεται ακόμα και η επιστήμη της ψυχιατρικής έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια. Αν και στην ανακοίνωση χαρακτηρίζομαι ως αγράμματος, αυτό που είπα χθες μάλλον ο σπουδαγμένος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δυσκολεύεται να το κατανοήσει.
Ο χαρακτηρισμός δεν αφορούσε στην ιστορική ομάδα, αλλά μόνο στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω τώρα που το κάναμε πενηνταράκια να το καταλάβει. Όσον αφορά στο μέλλον μου, είναι σίγουρα καλύτερο να επιστρέψω, όποτε κρίνω εγώ και όχι αυτός, στην Καστοριά παρά να δουλέψω σε σύλλογο στον οποίο παρίστανει τον πρόεδρο. Ούτως ή άλλως τόσο χαμηλά δεν μπορώ να κοιτάξω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα