Μαυροπάνος, Κούμαν, Μιραλάς και μπακ στον ΠΑΟΚ!

Inspector Gazzet Inspector Gazzet
Μαυροπάνος, Κούμαν, Μιραλάς και μπακ στον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Inspector Gazzet είναι στο Λίβερπουλ για να διευθετήσει την υπόθεση του επόμενου προπονητή της Εβερτον και σας μεταφέρει τα τελευταία κους κους που άκουσε...

Καλησπέρα σας αγαπητά μου Gazzettόπαιδα. Σας γράφω από το Λίβερπουλ. Η απόλυση του Κούμαν ήταν κάτι που το περίμενα και σας το είχα γράψει σε προηγούμενο κείμενό μου. Αλλο βέβαια αν κάποιοι αναγνώστες αμφέβαλλαν. Δεν μ' ενοχλεί. Ολοι όσοι ζουν μόνιμα στην Ελλάδα πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα. Ωστόσο αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι μπορείτε να γίνεται και καλοί ατζέντηδες περιμένω τα βιογραφικά σας είτε στα σχόλια είτε στο twitter.

Κούμαν τέλος λοιπόν από την Εβερτον (τον έφαγε η κατάρα των Ολυμπιακών) και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο για την υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς για τον Γενάρη. Εκτός εάν ο Μπιλ Κενράιτ (ο πρόεδρος της Εβερτον ντε) μου κάνει το χατίρι και περάσει τον προπονητή που του έχω προτείνει (μη με ρωτάτε ποιον).

Ο Βέλγος είναι μία υπόθεση που δεδομένα θ' απασχολήσει τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο. Ομως στο ποδόσφαιρο τον έναν μήνα οι εξελίξεις είναι ευνοϊκές για μία υπόθεση, τον άλλο όχι και τόσο. Υπομονή λοιπόν να δούμε ποιος θα είναι ο προπονητής στην Εβερτον και τι συμπεριφορά θα έχει στον... παραμερισμένο Κέβιν. Εδώ είμαι και θα σας ενημερώσω.

Μιας και που λέμε για μεταγραφές του Ιανουαρίου. Είδα ότι ήρθε ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου για τον Ολυμπιακό. Αγαπητά μου Gazzettόπαιδα δεν έχετε παράπονο. Κι αυτό εδώ στο gazzetta.gr το έχετε διαβάσει πρώτοι εδώ και κανά μήνα. Εδώ και το link γιατί ο Inspector πάντα μιλάει με στοιχεία. Τότε λοιπόν είχε βγει ότι ενδιαφέρεται η ΑΕΚ αλλά ο «σκύλος» μου ο Θοδωρής Βασίλης είχε γράψει μέσα στο κείμενο για Ολυμπιακό (και ΠΑΟΚ). Και ήταν 101% μέσα στο θέμα.

Και τώρα έρχομαι εγώ για να σας μεταφέρω το παρασκήνιο.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον νεαρό αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα με το που έπιασαν τα ραντάρ του ότι ο ΠΑΟΚ τον παρακολουθεί. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν μέρα να περάσει. Και πρόταση έχουν κάνει στον ΠΑΣ και μάλιστα πολύ γενναία για να εξασφαλίσουν τον πρώτο λόγο για τον Μαυροπάνο.

Η συγκεκριμένη κίνηση (άντε να σας το πω κι αύτο) δεν έγινε τώρα προφανώς. Ο Ολυμπιακός «περικύκλωσε» τον παίκτη στην πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες (τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη).

Και μία ακόμη πληροφορία μόνο για εσάς. Στο παιχνίδι του ΠΑΣ μέσα στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό άνθρωπος της Μάλαγα είχε βρεθεί στο γήπεδο για να τον δει από κοντά. Ο Μαυροπάνος έχει ζήτηση και γίνεται συζήτηση κάτι που ξέρετε εδώ και μερικές εβδομάδες από το gazzetta.gr (γεια σου ρε «σκύλε» Θοδωρή ή Βασίλη ακόμα δεν έχω μάθει ποιο είναι το μικρό σου).

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Μιας και λέμε για μεταγραφές θα σας πω σε ποιον είναι κοντά ο ΠΑΟΚ για τον Γενάρη. Δεν θα μπορέσω να σας πω περισσότερα γιατί πλέον στα κεντρικά της Τούμπας μ' έχουν στη γωνία και με περιμένουν και δεν θέλω να χαλάσω την δουλειά.

Ο Λεβέκ είναι «γυάλινος». Η υπηρεσία τον πάει πιο καλά από βύσμα στο Πεντάγωνο. Μία μέσα, 15 έξω! Ο ΠΑΟΚ δεδομένα θα πάει γι' αριστερό μπακ και οι πληροφορίες μου λένε ότι τον έχουν βρει ήδη στην Θεσσαλονίκη. Και θα είναι από την Σούπερ Λίγκα και όχι από το εξωτερικό. Σκεφτείτε ποια μπακ κάνουν καλό πρωτάθλημα και δεν θα δυσκολευτείτε.

Για απορίες, ρουφιανιές και ότι άλλο θέλετε μπορείτε να με ακολουθήσετε στο @InspectorGazzet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Inspector Gazzet
Inspector Gazzet