Με Αραούχο και Λιβάια η ΑΕΚ! (pic)

Με Αραούχο και Λιβάια η ΑΕΚ! (pic)

Gazzetta team
Με Αραούχο και Λιβάια η ΑΕΚ! (pic)

bet365

Όπως αναμενόταν, ο Μανόλο Χιμένεθ ρίχνει όλα τα του τα όπλα στο ματς με τον Ατρόμητο. Δείτε την 11άδα της Ένωσης! Εκτός για προληπτικούς λόγους ο Κλωναρίδης.

Με τον Αραούχο μπροστά από τον Λιβάια, τον Γαλανόπουλο παρτενέρ του Σιμόες στα χαφ και τους Χριστοδουλόπουλο και Μάνταλο στα «φτερά» παρατάσσεται η Ένωση απέναντι στον Ατρόμητο, θέλοντας μόνο νίκη και... κορυφή! Λόπες, Τσότσιτς, Λαμπρόπουλος και Μπακάκης στην άμυνα, με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια. Δείτε στη φωτογραφία τη σύνθεση της ΑΕΚ.

Ο Κλωναριδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις ψηλά στο πόδι και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. Αντικαταστάθηκε από τον Βλαχομητρο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα