Οταν... σμίγουν τα αηδόνια

Γιώργος Ντυμένος
Οταν... σμίγουν τα αηδόνια

bet365

Ο Σιώπης έκανε την καλύτερή του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στη Νέα Σμύρνη και «κούμπωσε» ξανά με τον Κόρμπο
Ο Πανιώνιος του δευτέρου χθεσινού ημιχρόνου στη Τρίπολη δεν είχε καμία σχέση με εκείνον του πρώτου και σε μεγάλο βαθμό, αυτή η διαφορά οφείλεται στο ότι το δίδυμο των Κόρμπου και Σιώπη ανέβασε στροφές. Οι 9 τελικές των Αρκάδων μέχρι την ανάπαυλα, μετατράπηκαν σε 5 ύστερα από αυτή, οι γραμμές «έσφιξαν» και οι «κυανέρυθροι» διατήρησαν το υπέρ τους 1-0.
Το δίδυμο των «εξαριών» του έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνισή του από όταν έσμιξαν ξανά και αυτό έχει εξήγηση. Γνωρίζονται σαν την παλάμη των χεριών τους, αλλά ο 23χρονος χρειάζονταν χρόνο ώστε να μπει στο 100%.
Γύρισε στη Νέα Σμύρνη στις 30 Αυγούστου και πλην της αναμέτρησης του Βελιγραδίου, δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής με τους «ερυθρόλευκους». Ετσι του έλειπε ο ρυθμός. Λόγω της διακοπής που υπήρξε τότε, έπαιξε ένα ημίχρονο κόντρα στον Παναιτωλικό και μία εβδομάδα μετά υπέστη βαρύ διάστρεμμα στα Γιάννινα. Ετσι έμεινε εκτός για περίπου 10 ημέρες και φτάσαμε αρχές Οκτώβρη και ο Σιώπης μετρούσε στους προηγούμενους 2 μήνες μόλις 134 λεπτά συμμετοχής και αυτά «σπαστά» σε 5 παιχνίδια. Αριθμός πολύ μικρός.
Πλέον όμως «ρολάρει» και έτσι μαζί με τον αρχηγό των «κυανέρυθρων» ήταν οι «κυματοθραύστες» των «κυνέρυθρων». Εκλειναν χώρους, πρέσαραν και κέρδισαν τη μάχη του κέντρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα