Με αλλαγές και πιτσιρικάδες στην Καρδίτσα

Με αλλαγές και πιτσιρικάδες στην Καρδίτσα

Νίκος Αθανασίου
Με αλλαγές και πιτσιρικάδες στην Καρδίτσα

bet365

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τρίτη την Αναγέννηση Καρδίτσας για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παίρνει στην αποστολή όλους τους θεωρητικά αναπληρωματικούς και πιτσιρικάδες. Ενοχλήσεις ο Κουτρουμπής.

Με στόχο το «2Χ2» που θα του επιτρέψει να... κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να ξεκινήσει με τους παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής ενώ στην αποστολή για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός Κουντουριώτης από την ομάδα Νέων.

Μία αποστολή που δεν έχει τους τιμωρημένους Μολέδο, Άλτμαν, τους ανέτοιμους Τσάβες, Τζανδάρη, τον τραυματία Λουσιάνο όπως και αρκετούς από τους βασικούς για να πάρουν ανάσες. Οι 19 της αποστολής είναι οι Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Χουλτ, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Ινσούα, Λουντ, Μουνιέ, Καμπέσας, Δώνης, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Κουντουριώτης, Σιλά, Μπουζούκης.

Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουτρουμπής λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς / προσαγωγούς και το επόμενο διήμερο θα κάνει έξτρα πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα