Η άνοδος του Μουνιέ

Η άνοδος του Μουνιέ

Νίκος Αθανασίου
Η άνοδος του Μουνιέ

bet365

Ο Γάλλος εξτρέμ έδειξε το καλό του πρόσωπο στην Λαμία, πλησιάζει στην κατάσταση που πρέπει να είναι και θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα με τον Ολυμπιακό.

Ήρθε στο φινάλε των μεταγραφών, τέλη Αυγούστου, και όπως είναι λογικό χρειάστηκε τον χρόνο του για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένο και να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Ο Άντονι Μουνιέ που αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με την Λαμία, βοήθησε στο να αλλάξει δημιουργικά η εικόνα του «τριφυλλιού». και έδειξε πως πλησιάζει στην αγωνιστική κατάσταση που πρέπει για να μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να του δώσει φανέλα βασικού σε μόνιμη βάση.

Ο Γάλλος νιώθει καλά, μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική παράμετρο για την παραγωγή φάσεων των «πρασίνων», διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα και θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα του ντέρμπι αντί του Ρόμπιν Λουντ που δεν βρίσκεται και στα... καλύτερά του, κάτι που φάνηκε και στην Λαμία όσο αγωνίστηκε στα άκρα, βελτιώνοντας την αποδόσή του όταν πέρασε στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα