Δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι στον ΠΑΟΚ…

Δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι στον ΠΑΟΚ…

bet365

ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδης δεν πρόκειται να αφήσουν να περάσουν έτσι τα δύο περιστατικά (χυδαίο πανό και επίθεση στο «ΕΘΝΟΣ»), που σημειώθηκαν με αφορμή το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ δεν βρέθηκε τυχαία στο στόχαστρο, τόσο με την ανάρτηση του εμετικού πανό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που αναφερόταν με χυδαίο τρόπο στον ίδιο και αποτέλεσε αφορμή για την καθυστερημένη έναρξη του β’ μέρους και τη μια διακοπή από τον Κομίνη, όσο και με την επίθεση που προηγήθηκε στα γραφεία της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ».

Από τα δύο περιστατικά της Κυριακής, με αφορμή ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι, ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να αντιλήφθηκε πολύ καλά, πλέον, ότι όλοι όσοι εδώ και καιρό έχουν στρέψει, έστω και μια μικρή μερίδα κόσμου, στο να το μισήσουν, και να τον βάλουν «στο κάδρο» τον πέτυχαν τον σκοπό τους.

Δεν είναι το πανό που σηκώθηκε και «έκοβε βόλτες» στη θύρα 7 του γηπέδου και η επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας, που πριν μερικούς μήνες πέρασε στην κατοχή του, τα μοναδικά κρούσματα, που φανερώνουν ότι η δυναμική του ίδιου και του ΠΑΟΚ ενοχλεί, υπάρχει και το υβριστικό πανό των οπαδών του Ηρακλή, που σηκώθηκε πέρσι στο Καυτανζόγλειο και ανακοινώσεις σωματείων σε «πρώτο πρόσωπο» εναντίον του.

Στην Τούμπα ασφαλώς και περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το κατηγορητήριο για την ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να κινηθούν ανάλογα, ενώ έχει δοθεί εντολή να γίνουν άμεσα όλες οι ενέργειες, που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και στην τιμωρία των δραστών της επίθεσης στα γραφεία της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ».

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΕ ΚΑΙ ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Με αφορμή τα δύο τελευταία περιστατικά ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ εξέδωσαν σήμερα κοινή ανακοίνωση στήριξης στο πρόσωπο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, η Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, εκφράζουν τον απόλυτο αποτροπιασμό τους για το αηδιαστικό πανό που υψώθηκε στις κερκίδες του Γ. Καραϊσκάκης, εναντίον του μεγαλομετόχου και Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειάς του. Η επιτυχημένη παρουσία του κ. Ιβάν Σαββίδη στην αθλητική, κοινωνική, και οικονομική ζωή της χώρας, προφανώς ενοχλεί κάποιους και τους χαλάει τα σχέδια.

Ενέργειες σαν και αυτή, όπως και η επίθεση εναντίον των Γραφείων του «ΕΘΝΟΥΣ», το μόνο που πετυχαίνουν είναι να σφυρηλατούν ακόμη περισσότερο τη δεδομένη ενότητα της οικογένειας του ΠΑΟΚ, γύρω από τον Ιβάν Σαββίδη και να είναι όλοι σίγουροι -εχθροί και φίλοι- ότι ο δρόμος για την κορυφή του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ είναι μονόδρομος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα