Κούτρης στο gazzetta.gr: «Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές, τώρα μόνο νίκη με Παναθηναϊκό»

Κούτρης στο gazzetta.gr: «Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές, τώρα μόνο νίκη με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης μίλησε στο gazzetta.gr, από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» για το πόσο σημαντικό είναι η νίκη επί του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι κόντρα στον Παναθηναϊκό το μόνο που θέλει ο Ολυμπιακός είναι η νίκη.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο ΑΕΚ – Ατρόμητος. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Λεονάρντο Κούτρης μαζί με τους Ομάρ, Σισέ και Ένγκελς κατάφεραν να περιορίσουν την τριάδα «φωτιά» Μακ-Βιερίνια και Πρίγιοβιτς. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε μόλις μία φάση στην εστία με το νΠροτό να έχει γενικά ένα ήσυχο βράδυ.

Ο αριστερός μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας είπε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο gazzetta.gr από τη μικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης»:

«Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα, γιατί είχαμε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Ήταν μια ευκαιρία το να παίζουμε με τον πρωτοπόρο στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα είχαμε πει ότι θέλουμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς με όποιον τρόπο κι αν γίνει αυτό και τα καταφέραμε» και συνέχισε για το τι κρατάει απ' αυτό το ματς ο Ολυμπιακός πέρα από τους τρεις βαθμούς φυσικά:

«Για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα δεν δεχτήκαμε γκολ, είναι πολύ σημαντικό αυτό και επίσης που κρατάμε είναι το πάθος κι οι τρεις βαθμοί που είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια».

Αυτή η νίκη ήταν και ένα μήνυμα σε όσους βιάστηκαν να σας αμφισβητήσουν;

«Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές, έχουμε το μέταλλο αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να πούμε ότι η χρονιά τελείωσε ή να μας αμφισβητήσει κάποιος από την 8η αγωνιστική, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και είναι πολύ σημαντικό ότι πετύχαμε μια νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα, την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Έχουμε ένα ματς την Τετάρτη για το Κύπελλο, το οποίο είναι σημαντικό και να πάμε το Σάββατο για να πάμε για κάτι θετικό, δηλαδή τη νίκη που τόσο θέλουμε».

Ο ΠΑΟΚ είχε «όπλο» τους Μακ-Βιεϊρίνια, αλλά κατάφερε να σας κάνει μόλις μία τελική στο στόχο.

«Είχαμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες ειδικά μεσοεπιθετικά, καταφέραμε με ομαδική δουλειά να κλείσουμε τους χώρους ειδικά σε Μακ και Βιεϊρίνια, θέλαμε να τους περιορίσουμε, να μην τους δώσουμε μέτρα και πιστεύω τα καταφέραμε».

Μετά τη λήξη του ματς ο κόσμος ζήτησε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να επιτευχθεί αυτό; Σας προβληματίζει λίγο παραπάνω ότι ο «αιώνιος» αντίπαλος είναι το πληγωμένο θηρίο με όλα αυτά τα προβλήματα που έχει;

«Είναι ένα ντέρμπι, σ' αυτά τα ματς δεν υπάρχουν προβλήματα. Οσο άσχημα και να είναι ο Παναθηναϊκός θα βγει στο γήπεδο ξεχνώντας την κατάσταση που είναι. Είναι 90' λεπτά, εμείς θέλουμε τη νίκη και τίποτα άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα