Πρίγιοβιτς: «Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι, συνεχίζουμε»

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: «Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι, συνεχίζουμε»

bet365

Σύμφωνα με τον Πρίγιοβιτς, ο Ολυμπιακός σκόραρε με τυχερό τρόπο ενώ ο Σέρβος τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη.

Σούπερ Λιγκ, ΑΕΚ – Ατρόμητος, ώρα 19:30 (21+)

Συγκεκριμένα είπε ο Σέρβος επιθετικός μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»:

«Ήταν ένα ντέρμπι, παίξαμε καλά αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, στο τέλος είχαμε πολλές ευκαιρίες ενώ ο αντίπαλος σκόραρε με ένα τυχερό τρόπο. Παίξαμε αρκετά καλά, δείξαμε σημάδια βελτίωσης και συνεχίζοντας έτσι θα έρθουν και οι νίκες. Παίξαμε καλά, παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά ο αντίπαλος με μία φάση έβαλε γκολ και πήρε τη νίκη, κάτι που δεν ήταν καν απειλητική φάση. Προσωπικά θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι σήμερα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, είναι ακόμα αρχή της σεζόν και τίποτα δεν έχει κριθεί.

Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλή απόδοση, σήμερα αποδώσαμε καλά, αν συνεχίσουμε έτσι τότε θα έρθουν και τα γκολ. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε, θα δούμε τα λάθη μας, αξίζαμε το βαθμό της ισοπαλίας. Πρέπει να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα