Θεοδωρίδης: «Ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Κομίνης»

Θεοδωρίδης: «Ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Κομίνης»

Θεοδωρίδης: «Ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Κομίνης»

Επίθεση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Σάββα Θεοδωρίδη προς τον Γιώργο Κομίνη λέγοντας πως ο διαιτητής του ντέρμπι είναι η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Αναλυτικά μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο Σάββας Θεοδωρίδης ανέφερε τα εξής: «Ο Κομίνης είναι η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ έχει κάνει 4 ματς . Σήμερα είναι η πρώτη νίκη με τον Κομίνη που προσπάθησε να χάσουμε το παιχνίδι. Είναι χειρουργικά τα σφυρίγματά του. Αυτός και ο Ευθυμιάδης ο βοηθός. Κρατούσαν αγκαζέ τον Πάρντο και δεν σήκωσε μια φορά το σημαιάκι.

Αυτοί οι διαιτητές πρέπει να φύγουν από το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός δεν έχουν ανάγκη τέτοιους διαιτητές. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο τέτοιοι διαιτητές όπως ο Καλογερόπουλος, ο Σιδηρόπουλος, ο Κομίνης, ο Μάνταλος, ο Αρετόπουλος. Ένα γήπεδο τον γιούχαρε επειδή έπαιζε 90-0».

Best of internet