Κυριάκος για πανό: «Τους εύχομαι γρήγορη πνευματική ανάρρωση»

Gazzetta team
Κυριάκος για πανό: «Τους εύχομαι γρήγορη πνευματική ανάρρωση»

bet365

Θέση για το πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη που σηκώθηκε στο Καραϊσκάκη, πήρε ο υπεύθυνος επικοινωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος

Λα Κορούνια – Χιρόνα με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο facebook:

«Αυτό το ματς πρέπει να ξεχαστεί χθες αν είναι δυνατόν και το ίδιο θα έλεγα αν είχε τελειώσει 1-1 ή και 0-1. Έτσι προχωράς και παίρνεις πρωτάθλημα. Όσα χρόνια έρχομαι σ´αυτό το γήπεδο, δεν θυμάμαι τον Ολυμπιακό να κάνει καθυστερήσεις με τα ball boy, ή να πανηγυρίζει με «όλε» μια νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Αυτή είναι μια πρώτη μικρή νίκη του φετινού ΠΑΟΚ, που όμως πρέπει πρώτα να γίνει συνείδηση στην ομάδα μας. Μας φοβούνται, πιο πολύ απ´όσο έχουμε πιστέψει στον εαυτό μας. Η πίστη θα φέρει τον τίτλο.

Όσο για τον διαγωνισμό των πιο σιχαμένων μυαλών, μάλλον τον κερδίζουν τα φαβορί...

Εγώ τους εύχομαι γρήγορη πνευματική και ψυχική ανάρρωση στους εμπνευστές του πανό. Όσοι τους ανέχονται δίπλα τους και ανάμεσά τους, είναι συνυπεύθυνοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα