Μάτος: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως χάσαμε»

Gazzetta team
Μάτος: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως χάσαμε»

bet365

Δεν μπορούσε να πιστέψει την ήττα στο ντέρμπι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Λέο Μάτος, ο οποίος επισήμανε ωστόσο πως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο ΑΕΚ – Ατρόμητος. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ μιλώντας μετά το τέλος του ντέρμπι που βρήκε τον Ολυμπιακό κερδισμένο με 1-0, ανέφερε τα εξής: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά μας έλειψε το γκολ. Ο Ολυμπιακός πέτυχε από μία κόντρα της μπάλας ένα γκολ και πήρε το ματς. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση που δείξαμε, ο ΠΑΟΚ έχει και τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση για να το πάει μέχρι το τέλος και να κερδίσει τον τίτλο, που είναι και ο στόχος μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα