Λεμονής στους παίκτες: «Βγάλατε ψυχή, καρδιά και χαρακτήρα και αυτό κρατάω»!

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής στους παίκτες: «Βγάλατε ψυχή, καρδιά και χαρακτήρα και αυτό κρατάω»!

bet365

Ενωτική ομιλία του Τάκη Λεμονή στα αποδυτήρια μετά τον ΠΑΟΚ με επαίνους προς τους παίκτες του αλλά και προσπάθεια άμεσης... προσγείωσης.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο ΑΕΚ – Ατρόμητος. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο κόουτς Λεμονής δεν γινόταν να μην μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του μετά τον ΠΑΟΚ και τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 1-0. Ανάμεσα στα άλλα ο Έλληνας προπονητής υπογράμμισε στα αποδυτήρια προς την ομάδα του: «Βγάλατε ψυχή, καρδιά και χαρακτήρα πρωταθλητή και αυτό κρατάω»!

Ο Τάκης Λεμονής ακόμα επισήμανε ότι «μου άρεσε πολύ όλο αυτό το πάθος που είδα. Το πόσο δείξατε μέσα στο γήπεδο ότι θέλατε το ματς και το πήρατε. Δεν έχουμε πετύχει κάτι τόσο σπουδαίο σήμερα.

Κερδίσαμε μία... μάχη με τον ΠΑΟΚ που έπρεπε για να μείνουμε κοντά στην κορυφή και μπράβο σας αλλά κατά τα άλλα μας περιμένουν αρκετά δύσκολα παιχνίδια και έχουμε ακόμα συνέχεια. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετική... αρχή για όλους μας. Να συνεχίσουμε όλοι μαζί για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα