Λεμονής: «Δείξαμε καρδιά και αρκετά καλή αμυντική συμπεριφορά»

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής: «Δείξαμε καρδιά και αρκετά καλή αμυντική συμπεριφορά»

bet365

Ο Τάκης Λεμονής μίλησε για την καρδιά και τον χαρακτήρα που έβγαλε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ έθιξε και το κομμάτι της διαιτησίας.

ΑΕΚ – Ατρόμητος με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Χριστοδουλόπουλος ανοίξει το σκορ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Λεμονής είπε στην Σ.Τ. για:

Την δύσκολη περίοδο για την ομάδα του και τι άλλο έχει κερδίσει εκτός από τη νίκη: Βασικά τους 3 βαθμούς. Επίσης ότι κοιτάμε μία νέα σειρά αγώνων αρχής γενομένης από το Σάββατο που θέλουμε να πάμε καλά στην διακοπή και τα Χριστούγεννα μετά.

Την άποψη του Λουτσέσκου για τον παράγοντα - τύχη: Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του άποψη. Κάτι που βλέπω εγώ από το μικρόφωνο δεν το βλέπετε εσείς για παράδειγμα στο Κρήτη TV. Εγώ είχα πει ότι αυτό το ματς δεν είναι τελικός. Είναι ντέρμπι και η νίκη θα έστελνε ένα μήνυμα. Κάπως έτσι αισθάνθηκα κιόλας. Σαν να ήταν τελικός ενώ ήταν ένα ντέρμπι.

Το που θα κριθεί ο τίτλος: Νομίζω ξεκάθαρα θα κριθεί στην διάρκεια ο τίτλος. Εμείς είμαστε συνηθισμένοι στην πίεση του πρωταθλητισμού και αυτό είναι ένα αβαντάζ.

Το εάν βοήθησε τον Ολυμπιακό ότι υπήρχε τέτοιο πανηγυρικό κλίμα από τον ΠΑΟΚ και ανοιχτές προπονήσεις: Κοιτάξτε τα ματς έχουν 2 σκέλη. Το ένα το ψυχολογικό και το άλλο το αγωνιστικό. Ναι μας βοήθησε πολύ όλο αυτό το κλίμα που είχε δημιουργηθεί από πλευράς ΠΑΟΚ.

Την διαχείριση του αγώνα: Είχαμε να διαχειριστούμε πράγματα που ο ΠΑΟΚ είχε την τύχη να μην τα έχει. Είχαμε το ματς της Τετάρτης όπου κάναμε ακόμα και μικρό ροτέισον για να παίξουμε το πρωτάθλημα. Όταν είσαι 4 πόντους μακριά από την κορυφή αυτό δεν αρμόζει για τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο 15λεπτο ο ΠΑΟΚ ανταπεξήλθε καλά αλλά δίχως μεγάλη φάση. Μετά πήραμε τον έλεγχο και ανταποκριθήκαμε καλά. Δεν είχαμε πολλές φάσεις. Έτσι είναι τα ντέρμπι παγκοσμίως αλλά δείξαμε κάτι που είχαμε καιρό να δούμε. Δείξαμε καρδιά και αρκετά καλύ αμυντική συμπεριφορά. Ένα πράγμα που έγειρε το ματς προς το τέλος ήταν πως οι παίκτες μου ήταν πολύ απρόσεκτοι και έκαναν πολλά φάουλ. Καταλαβαίνετε τι εννοώ...

Την διαιτησία: Με ξέρετε. Δεν θέλω να μιλάω για την διαιτησία αλλά σήμερα το 80% των φάσεων είναι καθαρές. Άνθρωπος είμαι και εγώ και τα νεύρα είναι τεντωμένα.

Το δημιουργικό και επιθετικό σκέλος αλλά και την εικόνα των Πειραιωτών: Κοιτάξτε θέλω να μιλήσω ειλικρινά. Με Πανιώνιο ήμασταν πολύ καλοί δημιουργικά και επιθετικά. Χαλάσαμε την εικόνα μας σε ένα δίλεπτο εκεί. Δουλεύουμε όμως για να είμαστε πιο συμπαγείς αμυντικά και γενικά αλλά και να είμαστε και πιο καλά επιθετικά. Είναι δύσκολο για εμάς να δουλέψουμε όπως ο ΠΑΟΚ επειδή έχουμε σερί αγώνες. Δεν κάναμε κάτι τόσο σπουδαίο. Νικήσαμε και μειώσαμε την διαφορά. Στάθηκα και σε αυτό στα αποδυτήρια. Ότι μας άρεσε όλο αυτό και αυτή η νίκη. Σήμερα όλοι οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού κατάλαβαν το τι σημαίνει Ολυμπιακός και η καρδιά του πρωταθλητή.

Τις αλλαγές στην ενδεκάδα και το ροτέισον γενικά: Όχι κοιτάξτε κάνετε λάθος. Κοιτάξτε αυτό είναι το πρόβλημα να παίζεις στην Ευρώπη. Έχουμε και πολλούς νεοφερμένους. Προσπαθούμε πολύ. Διαφωνώ για Πανιώνιο. Ήταν επιθέσεις πολύ καλά δουλεμένες αυτές που βγάλαμε και είχαμε αυτοματισμούς. Στα ντέρμπι υπάρχει νευρικότητα. Θέλουμε όμως δουλειά στην δημιουργία παιχνιδιού και σε φάσεις. Χρειάζεσαι όμως τα αποτελέσματα και δεν υπάρχει χρόνος.

Την πίεση και το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ: Κοιτάξτε. Είναι πολύ ξεκάθαρο. Το αποτέλεσμα οδηγεί τα πάντα. Μην γελιόμαστε. Ξέρω πολύ καλά τι λέω. Είμαι και ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένος για το αποτέλεσμα. Είναι μία περίεργη κατάσταση γιατί είχα και παίκτες που δεν ήξερα. Ψάχνω να δω τι χαρακτήρες έχω και το εάν έχουν χαρακτήρες για πρωταθλητισμό.

Το πανό για τον Σαββίδη: Να σας μιλήσω ειλικρινά. Δεν έχω δει το πανό.

Την διαιτησία και την κουβέντα πάνω σε αυτήν: Η ερώτηση είναι καλή. Δεν συνηθίζω να μιλάω για την διαιτησία. Θυμάμαι όμως μία ομιλία μου στα αποδυτήρια και τους είπα κάτι στους παίκτες μου για ένα πέναλτι στον Οτζίτζα στο ματς με τον Ατρόμητο. Τους είπα ότι 'δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι όταν δεν δίνεται ένα πέναλτι. Μπείτε 5 φορές στην αντίπαλη περιοχή και βάλτε γκολ'.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα