Βιεϊρίνια: «Στο τέλος εμείς θα τα καταφέρουμε»

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Στο τέλος εμείς θα τα καταφέρουμε»

bet365

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού και τόνισε ότι στο τέλος η ομάδα του θα είναι αυτή που θα τα καταφέρει.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Αναλυτικά ο Βιεϊρίνια δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Δεν παίζουμε μόνοι μας. Ο Ολυμπιακός είναι ο Ολυμπιακός. Ήταν ένα ντέρμπι. Θέλαμε να κερδίσουμε, όμως δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν καλύτεροι ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Το πρωτάθλημα συνεχίζει και πιστεύουμε πως στο τέλος εμείς θα τα καταφέρουμε».

Για το τι έφταιξε για το αρνητικό αποτέλεσμα: «Είχαμε φάσεις που μπορούσαμε να βάλουμε γκολ, δεν το πετύχαμε και δεχτήκαμε ένα γκολ με τον τρόπο που είδατε. Πάντα είναι δύσκολα στο Καραϊσκάκης, το ξέραμε, παλέψαμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είναι νωρίς ακόμα. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα».

Για το αν στοιχίσουν οι χαμένοι βαθμοί στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος: «Είναι νωρίς να σκεφτόμαστε τους βαθμούς που χάσαμε. Ξαναλέω θέλουμε το πρωτάθλημα. Εμείς θα γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δε θέλω καν να σκέφτομαι πως θα μας στερήσουν το πρωτάθλημα οι βαθμοί που έχουμε χάσει στο ξεκίνημα. Θέλουμε να παίξουμε στην Τούμπα, με τον κόσμο μας, μας λείπει πολύ».

Για τη δική του απόδοση: «Δεν είναι εύκολο σε 1-2 μήνες να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού. Είμαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι, προσπαθώ πολύ και σύντομα θα είμαι ο παλιός Βιεϊρίνια. Εγώ θέλω να παίζω εξτρέμ, αυτή είναι η θέση μου. Εκεί παίζω, εκεί μ' αρέσει και θέλω να γίνω ακόμα καλύτερος».

Για το τι δεν του άρεσε από την ομάδα του και το τι θα άλλαζε: «Το αποτέλεσμα θα ήθελα να αλλάξω. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, το πρόβλημά μας είναι πως δεν έχουμε μεγάλη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Παίζαμε όμως με τον Ολυμπιακό, είναι μεγάλη ομάδα, ακόμα και όταν δεν είναι στη καλή του φάση. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Σηκώνουμε το κεφάλι μας και προχωράμε».

Για το αν βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια: «Έλειπα 5,5 χρόνια από τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε αγώνα γνωριζόμαστε ολοένα και περισσότερο. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες, έχουν βέβαια μεγάλη εμπειρία, έχουν ποιότητα και σίγουρα θα βελτιωθούμε».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Είναι δύσκολο να είμαστε καλύτεροι και να χάνουμε από ένα λάθος, από μια αδράνεια, αλλά η εικόνα που δείξαμε στο πρώτο μισάωρο είναι αυτή που θέλουμε να κρατήσουμε, θα γίνουμε πολύ καλύτεροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα