Λουτσέσκου: «Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εικόνα»

Δημήτρης Τομαράς
Λουτσέσκου: «Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εικόνα»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου πως ο ΠΑΟΚ άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία και πως είναι απογοητευμένος από το 1-0 αλλά όχι από την εικόνα της ομάδας του.

Λα Κορούνια – Χιρόνα με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Λουτσέσκου είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Για εμάς είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα. Όμως παίξαμε πολύ καλά ως ομάδα. Το ποδόσφαιρο κάποιες φορές δεν είναι δίκαιο. Κάποιες φορές κερδίζει ο πιο τυχερός όπως απόψε. Επίσης τιμωρηθήκαμε από το γεγονός πως δεν αξιοποιήσαμε με τόση επιθετικότητα τις ευκαιρίες μας στο α' και το β' μέρος. Ένα πρώτο μέρος που προσπαθήσαμε να μείνουμε ψηλά, να πιέσουμε και να κλέψουμε μπάλες για να βγούμε μπροστά. Προσπαθήσαμε μετά να έχουμε συνοχή όταν δεν είχαμε την μπάλα γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός στην μετάβαση από άμυνα σε επίθεση. Ο Ολυμπιακός είχε ένα στημένο μόνο και από εκεί απείλησε. Στην συνέχεια δεχθήκαμε ένα παράξενο γκολ. Μετά από πέντε λεπτά προσπαθήσαμε να πιέσουμε και ο Ολυμπιακός οπισθοχώρησε. Παρά το βήμα πίσω του Ολυμπιακού και το πως πήγε το ματς είχαμε όμως ξανά φάσεις. Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε έστω μία ισοπαλία.

Τις επιλογές του στο ματς και στα θέματα της τελικής ενέργειας: Πρώτα απ' όλα δεν συμφωνώ. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ποιοτικός. Εμείς πηγαίνοντας σε αλλαγές έπρεπε να δούμε την ισορροπία μας. Οι αλλαγές έγιναν σε σωστό χρόνο και πολύ γρήγορα αφότου δεχθήκαμε το γκολ. Το 2ο είναι ότι επιτεθήκαμε αλλά είχαμε έναν αντίπαλο με εμπειρία και ποιότητα που ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Ο Ολυμπιακός έχει και το κρύο αίμα να βγει από κάποιες καταστάσεις και να απειλήσει. Πρέπει να πούμε ξανά πως ο ΠΑΟΚ ήταν πιο καλός και ότι ο Ολυμπιακός είχε περισσότερη ένταση αλλά και τύχη.

Το ότι φοβήθηκε τον αγώνα και το γιατί μετά το 51' η ομάδα του έκανε μισή ώρα να είναι ανταγωνιστική: Άποψή σας. Προφανώς είναι άλλοι με άλλη άποψη. Δεν έπαιζε Μπαρτσελόνα με Χετάφε αλλά ο ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Δείξαμε ότι δεν φοβηθήκαμε. Πιέσαμε κάποιες φορές και κάποιες άλλες μείναμε πίσω γιατί ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία να βγει μπροστά και να πιέσει. Ίσως να έχετε δίκιο για το διάστημα από το 51' και μετά είχαμε θέματα επειδή είχε και διακοπές το ματς αλλά δεν δεχθήκαμε και ευκαιρία από τον Ολυμπιακό. Στο τέλος είχαμε φάσεις. Στο τέλος δείτε το πως παίξαμε και τις ευκαιρίες και να τα συγκρίνετε με τον αντίπαλο. Στο τέλος μένει ότι για εμάς δεν είναι καλό το σκορ και για τον Ολυμπιακό είναι καλό.

Την έξτρα πίεση στον ΠΑΟΚ λόγω ανοιχτής προπόνησης και όχι μόνο και την έλλειψη δυναμικότητάς του μακριά από το γήπεδό του: Όχι. Γιατί να έχουμε πιο μεγάλη πίεση από την ανοιχτή προπόνηση; Ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Βγήκαμε, πιέσαμε τον Ολυμπιακό και είχαμε φάσεις. Είναι αλήθεια αυτό που λέτε για τα εκτός έδρας ματς μας αλλά σήμερα δεν είχαμε τύχη ή είχαμε κακή τύχη. Συγκρίνετε τις φάσεις του Ολυμπιακού και την φάση με το κόψιμο του Ένγκελς στον Βαρέλα στην γραμμή και δείτε.

Τις αποφάσεις του για τον Μακ και τον Πέλκα και το ότι δεν ξεκίνησε ο Πέλκας: Θέλαμε επιθετικότητα και ταχύτητα στα πλάγια. Κάποιες καλές φάσεις βγήκαν στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού. Έπρεπε να αξιοποιήσουμε αυτό το στοιχείο. Μετά βάλαμε τον Κάμπος γιατί έχει πολύ καλή ποιότητα και στο ένας εναντίον ενός και έστω σε αυτά τα 25 λεπτά μπορούσε να μας βοηθήσει.. Ο καθένας πρέπει να είναι έτοιμος. Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο δυνατές και μεγάλες ομάδες. Είμαι απογοητευμένος από το σκορ αλλά όχι από την απόδοσή μας. Όχι από την εικόνα μας.

Το εάν διέκρινε το γυαλισμένο ματι, την οργή και γενικά τον αγωνιστικό θυμό για να κερδίσουν: Το ποδόσφαιρο είναι αυτό. Κάποιες φορές παίζει καλά και χάνεις. Κάποιες φορές παίζεις άσχημα και κερδίζεις. Τέλος της κουβέντας. Η ομάδα βελτιώνεται και χτίζεται.

Την ευκαιρία που έχασε ο ΠΑΟΚ για το διπλό και το εάν είναι φαβορί η ομάδα του: Ναι χάσαμε την ευκαιρία. Ναι θα έπρεπε να φύγουμε από εδώ με πιο καλό αποτέλεσμα. Έπρεπε να φύγουμε με τη νίκη. Είναι μία μεγάλη σεζόν και έχουμε παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε δει τι έγινε και γιατί δεν είχαμε την τύχη και γενικά τι μας έλλειψε. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες με καλούς παίκτες και ποιότητα. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για τον τίτλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα