Αποθέωση για νίκη και... διπλό στη Λεωφόρο! (pics)

Αποθέωση για νίκη και... διπλό στη Λεωφόρο! (pics)

bet365

Την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού γνώρισαν οι παίκτες του Τάκη Λεμονή, με τον κόσμο των Πειραιωτών να ζητά από τους «ερυθρόλευκους» τη νίκη και επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό επί του ΠΑΟΚ, νίκη που φέρνει τους Πειραιώτες έναν βαθμό πίσω από την κορυφή και κυρίως νίκη που τους βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στο ψυχολογικό κομμάτι. Με το τελευταίο σφύριγμα του Κομίνη, στο Καραϊσκάκης έγινε χαμός, οι παίκτες αρχικά αγκαλιάζονταν και στην συνέχεια πήγαν μπροστά στην Θύρα 7 κάνοντας το γνωστό «όλε», γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που τους ζητούσε επιτακτικά να κερδίσουν και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο την ερχόμενη βδομάδα.

Στην συνέχεια ο Σάββας Θεδωρίδης πήγε προς το μέρος τους και τους είπε να πάνε όλοι μαζί και στο άλλο πέταλο, κάτι που έγινε. Και εκεί είχαμε το ίδιο σκηνικό. Από την μία η αποθέωση για την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ζητώντας τους όπως είναι φυσικό να κάνουν το δύο στα δύο στα ντέρμπι επικρατώντας και επί του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα